2016. augusztus 15., hétfő

CIGÁNY A CIGÁNYNAK FARKASA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.08.14.


Eltűnt Farkas Flórián.
Mondjuk nem nagy kár érte, és ha eltüntetője istenbizonyra megfogadná, hogy ez az állapot az idők végezetéig fenn fog állni, akkor ki is lehetne talán egyezni vele - de erre kevés az esély.
Merthogy ez az ember róka fogta csuka, Orbán díszcigánya, aki rettenetesen sokat tud és rettenetesen nehezen adja fel a pozícióját, melyet hosszú évek alázatos seggnyalásával vívott ki magának.
Hogy eltüntették, ez is ennek a következménye, hiszen ne gondolja azt senki, hogy ennek az embernek a mai magyar politikában akárcsak egyetlen önálló lépése is lehetne tenni, ez az ember egy báb.
Aktuálisan egy néma báb, és ez így felel meg legjobban a hatalom érdekeinek.

Karrierjét gátlástalanságának köszönheti, ugyanis az "optimális cigány" figuráját alakítja, hogy az embernek hányingere támad, ha csak ránéz.
Mármint arra, ahogy ő néz Orbánra, vagy a hatalmi elit bármelyik tagjára, aki befolyással lehet pozíciójára.
Ha az ember meglátja alázatos testtartását, alulról felfelé pislogó szemét, hát elmegy a kedve attól, hogy egy szót is szóljon a cigányok érdekében, hiszen ez az ember személyében visszaigazolja az összes sztereotípiát, melyet valaha is a cigányokkal kapcsolatban megfogalmaztak.

Persze ő éppen erre lett kitalálva, és ezért kerülhetett magas polcra Orbán rendszerében, merthogy ő maga a kétlábon járó hazugság.
Hazugság az iskolája, hazugság a múltja és a jelene, kétséges a jövője - és éppen ezért felel meg a narancsos elitnek, akik úgy vélik - joggal - , hogy ezen keresztül kézben tartható.
Egészen addig, míg el nem kezd beszélni, hiszen akkor rengeteg kellemetlenséget tudna okozni, jobb az ilyet eldugni.
Még jobb lenne betoncsizmát adni rá, és leengedni a tihanyi kútba, hogy annak legmélyén súgja meg a halaknak titkait, de egyelőre még tartanak az áramlástani vizsgálatok.
Kinek hiányzik az, hogy egyszercsak felbukkanjon az új balatonfenyvesi vitorláskikötőben, és megzavarja a Matolcsy rokonság meg a Tiborcz család egészséges nyugalmát...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.