2016. augusztus 23., kedd

NEM TI VAGYTOK '56, NEM TI VAGYTOK A MAGYAR SZABADSÁGHARC, NEM TI VAGYTOK MAGYARORSZÁG

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.08.23.


Drágáim!
 
Nyugodjatok meg szépen, nem érte méltatlan támadás a működéseteket. Teljesen méltó támadás érte, ugyanis elvertetek 50 millió forintot egy gagyi, ráadásul használt bazsevára, amihez valaki halmazati bűnként (ha eddig ilyen nem volt a jogban, majd most) írt egy penetráns, ócska, de legalább röhejes szöveget.
 
Nem volt irányított a támadás, mindenki spontán háborodott fel, tök magától.
 
A baloldali és liberális oldalról villámgyorsan pattanjatok le és ne akarjátok összemosni azzal, ami a ti leglényegetek: a kommunista diktatúra (náci is, igen) propagandájával. Ezzel a Fidesz-kormány operál évek óta, nem is sikertelenül. Csak sajnos (nektek sajnos) egy adott társadalomban egy bizonyos százalékban vannak jelen hülyék, azokat meg már megtaláltátok. Életkoruknál fogva nem is nagyon szaporodnak, úgyhogy próbáljátok meg beosztani őket.
 
Ne azonosuljatok ennyire az ünnepeinkkel. Senki nem támadta ’56-ot (és nem kedveskéim, nem ti vagytok ’56, ti csak egy vicces társaság vagytok), hanem a gagyi nótát támadta mindenki.
 
A homofób izét nem értem. Valaki lebuzizott valakit valahol a halkonzerv-induló kapcsán? Mert ha igen, akkor nézzetek már rá a címlapra, mert azt a sajtóvégterméket alighanem ti fizetitek a mi pénzünkből.
 
Tömörítek és lassan írom, hogy Wittner Mária főállású szabadságharcos is értse:
 
Nem ti vagytok ’56, nem ti vagytok a magyar szabadságharc, nem ti vagytok Magyarország. Ti az én pénzemet szórjátok hülyeségekre, az én nevemben rendeltek egy drámaian ócska harci indulót és amikor nekem az nem tetszik és elmondom, akkor ti vagytok felháborodva és ti kéritek ki magatoknak. Semmi gond! Szépen fizessétek vissza az összes pénzt a közös kasszába, a saját, adózott jövedelmetekből szabadságharcoljatok, akkor majd felháborodhattok. Addig meg csönd legyen.
 
Pápuszi:
Róbert, a nép
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.