2016. augusztus 29., hétfő

ORBÁN RAJONGÓI OKTATJÁK KERESZTÉNYSÉGBŐL FERENC PÁPÁT

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.08.28.


Dupla kerítés nélkül nem igazi keresztény a keresztény! A Vízműveknél elgurult a gyógyszer, Franciaország betiltotta a burkini betiltását. Ez volt a hétvégén.

A Közel-Keleten szolgáló keresztény vezetőkkel találkozott a hétvégén Orbán Viktor Rómában, egyúttal részt vett a pápai audiencián is. Az erről Facebook-oldalán megosztott fénykép azonban nem aratott osztatlan sikert hívei körében. A 444 által idézett népszerű komment szerzője például azt írta: „a képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól… mellette Ferenc pápa.” Mások abban reménykednek, Orbán talán „felvilágosítja” Ferenc pápát. Orbán követőinek reakciói mindenesetre konzisztensek Harrach Péter és Bayer Zsolt e tárgyban kifejtett nézeteivel.

Száz kerítést, ezeret!

Hiába ígérte meg Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában az „akár százezreket is megállítani képes” második védvonalat, az új kerítés műszaki részleteiről még a kormány sem döntött. A Népszabadságnak szombaton azt válaszolta a Belügyminisztérium, vizsgálják, hogy pontosan milyen határszakaszokon miféle pluszlétesítményekre lehet szükség...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.