2016. augusztus 23., kedd

SZTÁR ÉS NAGYMAMA: ORNELLA MUTI

SZÍNEK ÉS FOLTOK BLOG
Szerző: Göbölyös N. László
2016.08.23.


Nagymama. A szó félelmet kelt. Pedig inkább örülni kellene, mert az unoka is az ember része”. Ornella Muti, vagyis igazi nevén Francesca Rivelli, aki szereti, ha így szólítják, jót nevet állapotán. Lányának, Carolinának nemrég született meg kislánya, Giulia. „Már korábban is nagymama voltam, amikor Naikének megszületett Akash, aki ma már nagy, de nem mondtam meg, mert akkor nekem is voltak kis gyerekeim, és nem akartam senkit sem féltékennyé tenni. Ráadásul fiatal voltam, elfoglalt a munka, a magánéleti kapcsolatok. Most kitombolhatom magam” – mondta a gyönyörű színésznő a La Repubblicának.
 
A 60 éves, csodálatos macskaszemeivel ma is igéző Muti koránál 20 évvel fiatalabbnak látszik, és hamarosan látható lesz a RAI Szirének című sorozatában, egy szentimentális fantázia-komédiában, amelyet Nápolyban forgattak.
 
A művésznő néhány hete kapott életmű-díjat a Social World filmfesztiválon.
 
-Francesca, milyen lesz az Ön szirénje?
 
-Szirén nagynéni leszek. Boldog vagyok, mert Nápoly olyan nekem, mintha az otthonom lenne. Apám nápolyi volt. Gyűlölöm és szeretem ezt a várost, vannak lélegzetelállító részei és szörnyűségei is. A Szirének csodálatos történet. Vegyíti a való életet a fantáziával és a parancsoló tengeri teremtményeknek háló, üzenetet is lehet közvetíteni...
 

3 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.