2016. szeptember 27., kedd

AZ IRGALMASSÁG JEGYÉBEN

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2016.09.26.


...A mai világban a menekült ügy tragikusságát, mindenre kiterjedő, megoldásra váró problematikáját senki sem vitatja.

De kihasználva ezt, hatalomtechnikai eszközzé tenni, visszaélve milliók nyomorúságos helyzetével, embertelen körülményeivel, mint ahogy azt Orbán és kormánya teszi, a legundorítóbb, legmocskosabb dolog a világon!

Semmire kellő mihasznák gyülekezete a Fidesz-KDNP pártszövetség, élén a felcsúti kisvasutassal.

Vegye csak mindenki szemügyre őket egyenként, honnan jöttek és rövid idő alatt hova jutottak. Világnézetüket gyakran változtató, akarnok, bosszúálló, szerzésmániás, habonyizált pártbagázs, csókosok populista hitgyülekezete, kegyenc lakájok csápoló tömegével!

Ki félemlít ebben az országban, a menekültek, vagy a kormány?

Ki hajtott végre itt az elmúlt esztendőkben több, dolog és személy elleni erőszakos bűncselekményt, a tönkre tett életkörülményeik miatt menekülők, vagy az itt lakó, velünk együtt élő honfitársaink?

Itt semmirekellő izomagyúak, bazári majmot játszva akadályozzák polgártársaikat a szabad mozgásban, rendfenntartó szerepben tetszelegve korlátozzák őket személyes szabadságukban! Akkor miről beszélünk?

Semmirekellő senkiháziak kapcsolati tőkéjük erejéből lökik félre embertársaikat föld és trafikpályázatoknál, csókos vazallusok ezrei laknak jól a számukra, és csak a számukra kedvező törvények, intézkedések meghozatalától, vagyonosodnak érdemtelenül.

Akkor miről beszélünk?

Itt senkiháziak osztják az észt, lesajnálva minden ellenzéki kezdeményezést, automata gombnyomogatóként utasítva el minden próbálkozásukat!

Akkor miről beszélünk?

Nem akarunk plakátragasztók, és tépkedők országa lenni, meg nem a nép által kezdeményezett referendum Orbán hintájába ültetettek agymosott szédültjei.

Nem akarunk tűzparancsot kiadó, no go zónákkal ijesztgető előítéletesek, nemzeti hitvallással senkiháziak által feltüzelt, az emberi méltóságot két lábbal taposó, programozott ország-védő robotokká válni!

Nem akarunk urnákhoz járulni egy olyan vasárnapon, melyen az erőszakmentesség világnapját ünneplik szerte a földön, miközben idehaza éppen akkorra rendelt referendumon, ha szimbolikus közvetettséggel is, de pont az erőszakot akarják dicsőíteni.

És akkor ezek után jöjjön a csattanó. Mekkora vastag bőr kell az ember fiának arcára, hogy, mint az alábbiakban, ilyeneket mondjon.

A Magyar Kurír Katolikus Hírportálnak adott nyilatkozatában a magyar miniszterelnök a minap közölte velünk, számára az irgalmasság azt jelenti, hogy „nyissuk meg a szívünket mások felé, mert az elzárkózó, önmagába fordult ember elveszett.”

Hát akkor most mondom, ne irgalmazzon senki azoknak, akik az Oktogonnál történt robbantás során megsérült rendőrök elleni bűncselekményben bármilyen módon részt vettek, akár tettesként, akár részesként közreműködtek!

Ennyit mára a Fidesz-KDNP által vezérelt keresztény ihletettség hazai állapotáról. A dolgok fejben dőlnek el.

Valami nagy baj lehet ott, éppen az irgalmasság rendkívüli esztendejében, amikor október másodikán az erőszakmentesség világnapjára, a könyörületesség, a bizalom és a szeretet jegyében a hatalom referendumot tűzött ki, megosztottságot és a gyűlöletet gerjesztve, hatalmi mániáját nemzeti ügynek keresztelve!


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.