2016. szeptember 17., szombat

SZÜLETETT FELESÉGEK, SZERETŐK, RIBANCOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.16.


Miközben a rántotthús alakú ország fideszes településeinek elöljárói és félkegyelmű támogatóik egymást túllicitálják éppen a kamunépszavazási hakni keretében, hogy vajon melyikük tudja dörgedelmesebb kreténséggel riogatni a népet ezekben a vérzivataros időkben, van itt néhány apró és jelentéktelen esemény, amely kiegészíti a nagy egészet. Tegyünk egymás mellé tendenciózusan (szokásom nekem) egymástól független híreket:

– Megnyílt az ország kilencedik kaszinója: az ügyvezető felesége
Seszták Miklós miniszter feleségével vitt közös céget

– A felfüggesztett mentelmi joggal rendelkező Mengyi Voldemort Roland nagyúr – aki alkotmányos költség és visszacsorgatott pénzek fejében intézett el különféle pályázatokat – feleségének alkalmazottak nélkül működő, 2014-ben létrehozott egyszemélyes cége tavaly 193 milliós nettó bevétel mellett 168 milliós eredményt produkált

Vajna András kaszinócsászár és filmügyi kormánybiztos neje, bizonyos Vajna Tímea és cége munkát kapott egy, a Magyar Nemzeti Filmalap által 1 milliárd forinttal támogatott filmben. A sajtó érdeklődésére sem a filmalap, sem Vajna Tímea cége nem volt hajlandó kiadni az ügylettel kapcsolatos információkat, hogy tudniillik mennyiért vállalta a castingot Timike cége, miért pont az ő cége és egyáltalán.

– A 61 éves létére egy nála 30 évvel fiatalabb nőcskével szerelembe esett
Matolcsy György jegybankelnök gyáván elmenekült az újságírói kérdések elől, miután kiderült, hogy a szeretőjét közpénzből kényezteti és konkrétan négy helyről fizeti a összesen valószínűleg 2 millió forintot meghaladó fizetését.

Ez itt egy friss, ám igen szerény, és végtelenül hiányos lista arról, hogy miközben az elsőtől az utolsó vonalig terjedő politikusok hada dézsmálja szüntelenül a közpénzes vályút és nem hajlandó sehogyan sem eltávolodni tőle, az utánfutóikat, oldalbordáikat és egyéb nőnemű tartozékaikat is konkrétan mi tartjuk el. És nekem ne mondja senki, hogy ez eddig is így volt és mégis mit nem értek, mi a bajom?

Konkrétan az a bajom, hogy a büdös életben nem volt akkora erkölcsi fertő ebben az országban, hogy ennyi tehetséges feleséget, ribancot, szeretőt tartott volna el az a talpalatnyi rántotthús, mint mostanság, ebben a kirobbanó keresztényi és polgári reneszánszban. Hogy nem elég, hogy könyékig benne matatnak a közpénzben, nem elég, hogy visszaélnek a hatalmukkal, lopnak, csalnak, hazudnak, de mindegyiknek van valami nője, aki csak úgy tud a saját lábára állni, ha közben mindenki máséra tapos...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.