2016. október 9., vasárnap

HOLNAP EGYENKÉNT MINDENKIVEL ÍGY FOGNAK LESZÁMOLNI, ÉS NEM MARAD, AKI KIÁLLJON ÉRTÜNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2016.10.08.


...Ha ma Magyarországon a kormánypárt következmények nélkül kivégezhet egy mértékadó lapot és hírportált csak azért, mert szerepet vállalt mocskos ügyeinek feltárásában, ha visszamenőleg minden írást elérhetetlenné lehet tenni, akkor ma Magyarország nem demokrácia, hanem önkényuralom. Ha az újságírók a sajtóból értesülnek arról, hogy mihez tartsák magukat, ha visszamenőleg le lehet tiltani minden korábbi tartalmat, akkor ez itt az állampárti cenzúra eddigi legmocskosabb húzása. Amiből eddig sem volt kevés.

És ne fárasszon senki, a Mediaworks a legkevésbé se fárasszon azzal, hogy veszteséges a lap, azért kellett bezárni. Magyarországon minden lap veszteséges, amit nem közpénzből tömnek, mert Magyarországon egy elvetemült hatalom irányítja kénye és kedve szerint a médiapiacot. Ez itt már a fal. Innen már megint nincs hova hátrálni. Ma a Népszabadság, de felkészülhet az összes többi még ellenzékinek, vagy függetlennek számító médiaorgánum is egészen nyugodtan. Mert akit nem bírnak más módon elhallgattatni, azt megzsarolják, felvásárolják.

Diktatúrákra jellemző leszámolás ez, ne szépítsünk rajta, semmilyen üzleti, piaci megfontoláshoz nincs köze, kizárólag Orbán Vitkor teljhatalmához van köze. És ha valaki azt hiszi, hogy ez nem ügy, ez nem a mindannyiunk ügye, akkor téved. A 98%-os, fideszes médiakonszolidáció ma ennyiről szól: nálunk a közpénz, bármit megvehetünk, bármit bedönthetünk, bármit megtehetünk. Az adófizetők pénzéből zsírosodó Mészáros Lőrincek most bekebelezték a még szabad sajtó újabb szeletét. A olvasókat meg a saját pénzükből törölik pofán. Mert ezek tényleg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, teljesen mindegy, hogy mit tesznek, ha a sajtón keresztül nem szivárognak át a korrupciós ügyek. Hiszik, hogy elég lesz bedönteni a független magyar médiát és akkor örök életük lesz a hatalomban. Most kellene valami
nagy-nagy tüzet rakni, mert holnap már késő lesz. Holnap egyenként mindenkivel így fognak leszámolni, és nem marad, aki kiálljon, szót emeljen, tiltakozzon értünk.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.