2016. november 26., szombat

AMIKOR A SENKI ÁLTAL MEG NEM VÁLASZTOTT, ELNYOMOTT SZÓFOSÓ VERGŐDIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.25.


...Az 1997 óta a Fideszben törtető, a liberális Nyugaton okosodott Kovács, akinek pártja hét éve van hatalmon, azon sápítozik, hogy el van nyomva. Kovács szerint ez az egész borzalom olyan, mint a Mátrix című film, csak itt nem a gonosz robotok az ellenfelek, hanem az elit, a média, a senki által nem választott véleményvezérek. Azok az úgynevezett, valódi támogatókkal nem rendelkező, meg nem választott civil szervezetek, amelyek fikázzák, és megadásra kényszerítik az ellenfeleiket (értsd: a megválasztott döntéshozókat).

Szóval ezek a rohadtak, akik mögött nem áll széleskörű támogatás (szemben a Fidesszel, gondolom én), ideológiai ügyeket képviselnek és a fontos döntéseket megpróbálják saját meggyőződésük szerint befolyásolni. Szerencsére Trump megválasztásával ennek az áldatlan állapotnak véget lehet vetni.

Natehát, kedves híveim a senki által meg nem választott Kovács Zoltánban! Az egyébként angolul elfogadhatóan jól beszélő kormányszóvivő idétlen angolsággal megírt esszéjének lényege az volna – ha jól hüvelyezem -, hogy haldokló nem demokrácia az, ahol az emberek pofátlanul megpróbálnak beleugatni a közügyekbe. Ennek véget kell vetni mielőbb. Ez a seggfej azért tanulta magát
történészre és állítólagos politikusra a húsz éve haláltusáját vívó liberális demokráciákban, hogy ilyen vastag bőr fejlődjön ki a pofájára. Hát ezt az aljas Kovácsot ki választotta meg vajon?

Ha ez az ember nem lenne egy ugyanolyan ravasz (bár sokkal kevésbé kifinomultan intelligens) aljadék, mint Lázár, akkor mondanám, hogy nem normális, és hagyjuk a fenébe. Kovács viszont nem kretén, hanem kétségbeejtően komoly és veszélyes dolgokról prédikál. Túl az általa képviselt hazug, korrupt, becstelen, tolvaj kormány lényegiségén. Ez az erkölcstelen karierrista tényleg veszélyes. Ezek az örökös kisebbrendűségi érzésektől szenvedő, mások fölött gátlástalanul uralkodó elitellenes barmok, akik felfoghatatlan pénzek fölött diszponálnak és osztják szét egymás között, akik újságokat mészárolnak le, embereket zsarolnak, ha kell, valójában egy dolgot nem tudnak elérni: nincs intellektuális elismerés, nincs intellektuális tőke körülöttük, azt nem tudják megvenni. Ezért vinnyognak, óbégatnak és fajulnak idáig, ameddig Kovács is. Soha nem lesznek részei az elitnek, akárhány csilliárdot harácsolnak is össze.

Hogy leírja azokkal az erkölcstelenségtől undorító kezeivel, hogy aki beleszólást akar a saját sorsába és nincs egy platformon a senki által meg nem választott Kováccsal, attól meg kell szabadulni. Ez az ember – akinél bármelyik tetszőleges civil szervezetnek több támogatója van – senki által meg nem választott véleményvezérekről hadovál. Te nagyon okos! Azokat senki nem szokta megválasztani, hanem véleményt mond, és mindenki eldönti, hogy csatlakozik hozzá, vagy sem.

A civilek azért civilek és nem politikusok, mert senki nem választja őket, ellenben egy olyan társadalomban, amelyről a kormány lemondott, a civilek működnek együtt, és képviselnek ügyeket és próbálnak minden egyes összegyűjtött fillérrel embereken segíteni, tiltakozni, elmondani, kivívni. Azért, mert a kormányt nem szabad ellenvéleményekkel megzavarni a nyugodt lopásban, csalásban, hazudozásban. Azért, mert a kormány nem ér rá baromságokkal foglalkozni, miközben azzal van elfoglalva, hogy szétverje, megossza, gyűlöletre nevelje a társadalmat.

A civileket civilek támogatják általában, nem kontraszelektált, bármilyen baromságot elmondani, leírni, képviselni hajlandó szervilis seggnyalók. A civileket a kormánnyal szemben nem választotta meg senki. Ezért nem a civilek azok, akik szétlopják a hazai és az európai közpénzt, hanem a megválasztott, hatalmukkal maximálisan visszaélő pártok, és az ő szavukat hordozó Kovács Zoltánok. Akik arról elmélkednek, hogy milyen jó lenne megfosztani a társadalmat az összes maradék szabadságától, hogy milyen jó lenne, ha mindenki egyirányba nézne, hajbókolna és szemlesütne az idők végezetéig.

Milyen liberális nem-demokrácia, te szégyene az emberi faj fejlődésének? Milyen széleskörű támogatás nélküli véleményvezérek? Te pofázol erről, aki egy olyan tróger banda seggéből kilógva hurcolod a szót, amelyik két millió ember szavazatából kétharmados többséget, 3 millió ember szavazatából pedig 98%-os megkerülhetetlenséget hazudott és érdemi viták, a törvények leszarása mellett házal, kampányol, turnézik a magyar társadalom többségére magasról szarva. Te mered a szádra és a billentyűzetedre venni az elnyomást? Tudsz még mélyebbre is süllyedni pártutasításra, te szerencsétlen szófosó?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.