2016. november 27., vasárnap

OLDD MEG, DONALD

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Para-Kovács Imre
2016.11.27.


Szegény, szegény keresztény, fehér bunkó férfiak! A politikai korrektség rabigájában nyögve, évtizedeken át nem mondhatták ki nyilvánosan, amit gondolnak, amit igaznak tartanak, mert publicisták, politikusok és a liberális demokrácia egyéb verőemberei támadtak rájuk, letorkollták és elnémították őket, rosszabb esetben pedig állásuktól, pozíciójuktól is megfosztották őket egy-egy jól sikerült zsidózás vagy buzizás miatt. Életidegen és kártékony szabályokat kényszerítettek rájuk, felborítva az isteni rendet, miszerint a pénz számolva, asszony verve jó, a halott indián a jó indián, a Ku-Klux-Klan pedig megvédi asszonyainkat és lányainkat a megbecstelenítéstől. Isten gyűlöli a melegeket, csak azért teremtette őket, hogy keresztény, fehér bunkó heteró férfiak kínozhassanak valakit, ha éppen nem otthon vannak. Az isteni rend szerint a feketék inkább majmok, mint emberek, a sárgák mossák a szennyesünket, a rézbőrűek pedig a cirkuszban dobálják a tomahawkot, így volt ez régen, és így lesz megint, mert régen minden jó volt. Jó volt és érthető, nem ilyen zavaros, mint a zsidók és buzik által ránk kényszerített demokráciában, ami persze nem demokrácia, mert az igazi demokráciában a többség (keresztény, fehér, heteroszexuális bunkó férfiak) uralkodik a kisebbség (mindenki más) felett.

Eljött hát a Kánaán. 

A legszórakoztatóbb ebben a helyzetben az elemzők villámgyors igazodása az új elvárásokhoz, és a nem fehér, esetleg nem keresztény, de főleg a nem bunkó véleményvezérek hibáztatása Trump győzelme miatt, miszerint az intellektuális elit túlzottan gőgös, kioktató és erőszakos volt a szegény, szegény keresztény, fehér bunkó férfiakkal szemben. Így aztán megérdemelten kapta nyakába ezt a sutyerákot, legközelebb majd jobban odafigyelnek, hogy ne fölényeskedjenek, meg transzneműek vécéhasználati gyakorlatát akarják megoldani, hanem a valódi problémákat, a szénbányászat elsorvadását, az aszályt és az elszemtelenedő ufókat, akik egyre gyakrabban rabolnak el tisztességes amerikaiakat.

A megoldás tehát – szerintük – az lett volna, ha nem okoskodunk, nem korlátozzuk a zsidózást, niggerezést, buzizást, hanem igazodunk az igényekhez, és nem erőltetünk életidegen szóhasználatot, viselkedési formákat, egyebeket a célcsoportra. Ha így teszünk, akkor… ööö… akkor izé, akkor… Mi a fasz lett volna akkor?! Semmi. Lincselések, pogromok, általános sötétség...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.