2016. november 12., szombat

ORBÁN "SZENTJEI": SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG ÉS LOPÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.11.


...Önmagában az a tény, hogy Magyarországon bűncselekménynek számít szegénynek és hajléktalannak lenni, hogy minimum négymillió ember él a szegénységi küszöb alatt, a rokkantak, a csökkent munkaképességűek, a szociálisan rászorulók ellen olyan harc folyik, amely a Taigetoszra emlékeztet, s ezek képesek ünnepelni a jóságukat, szociális érzékenységüket, miközben még akkor is arról beszélnek, hogy nem adhatnak annyit, hogy nekik ne maradjon, az arcátlanság teteje.

Ez a bűnszervezet beszél arról, hogy nem tud a szegényeknek adni, mert attól tönkre megy a gazdaság, melynek tagjai helikopterrel röpködnek, stróman offshore cégekkel milliárdokat kaszálnak letelepedési kötvényekből, a kurváikat milliós fizetésekkel tartják közpénzen az állami intézményekben, tízmilliárdokat költenek gyűlöletkampányokra, és Orbán gázszerelő strómanja az ország húsz leggazdagabb embere között van. Lánya és a veje sorban vásárolnak kastélyokat, jachtokban urizálnak, Ibizán drogoznak.

De őket az tenné tönkre, ha nem lennének olyan "bölcsek", mint Szent Márton, aki nem volt hülye az egész köpenyét odaadni, és mázlijára életben maradt a másik ember. Az a baj, hogy Magyarországon nem mindenki ilyen mázlista, hanem belehal a hidegbe, a betegségbe, mert nincs normális egészségügy, ahol ellátják, a gyenge kosztba, ami nem is adatik meg mindenkinek. Közmunkának nevezett rabszolgamunkát végeznek, és abból dőzsölnek a bűnözők, akik még szociálisan érzékenynek is ünneplik magukat.

Hab a tortán, hogy Orbán Szent Mártonban még a "kereszténység" felvételét is ünnepli. Ez a "kereszténység" is csak annyira kereszténység, amennyire Orbán keresztény. A "kereszténység" felvételéről soha ne felejtsük el, hogy erőszakos térítés eredménye volt, ahol Magyarország elveszítette önrendelkezését, amit csak ritkán nyert vissza, hogy utána újra elveszítse. Mint ahogy most is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.