2016. december 23., péntek

A FIDESZ OTT FÚRÓDJON BELE A GÖDÖR ALJÁBA, AHOL VAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.12.22. 


Csak Orbán Viktor lemondása állíthatja meg a Fideszt a lejtőn – mondta Illés Zoltán az ATV-ben. Nem most mondta, hanem 2015 májusában. Akkor nem kellett lemondania a fővezérnek, mert jöttek a migránsok és felhúzták a pártot. Azóta – a kormánypárt nem kis bánatára – nem annyira jönnek és ez a dakota ló lassan megdöglik. A felmérések szerint megint lejtőre került a párt. Ettől még persze ők vezetnek, de a választásig elég hosszú idő van hátra.

Itt szeretném megjegyezni: leszarom a Fideszt. Pont úgy, ahogy ők teszik az országgal. Olyan szinten nem érdekel a Fidesz csúszása, bukása, atomjaira hullása, hogy arra nem találok szavakat. Igaz, nem is keresek.

A lejtőn nem a Fideszt, hanem az országot kellene megállítani, de nagyon sürgősen. A száguldó gazdasági csodát, a naponta megtapsolt sikertörténetet. Mielőtt mindannyian belepusztulunk a rettentően nagy fejlődésbe.

Mielőtt több áldozatot szed a nem létező szociálpolitika. Mielőtt több ember pusztul bele a jól teljesítésbe.

A Fidesz ott fúródjon bele a gödör aljába, ahol van. A kutyát nem érdekli azokon kívül, akik a Fideszből élnek és rajtunk, többieken élősködnek. Nem lenne kár sem a Fideszért, sem a többi pártért. Pocsékul teljesítenek, horror összegekbe kerülnek. Feneketlen kútba öntjük a pénzt, aminek ezer más, valóban fontos helye lenne. Az öndicsőítő óriásplakátok árán utakat lehetne építeni. A kormány-nyalonc fideszmédiába tömött pénz jobb helyen lenne a magyar filmgyártásban, fiatal művészek támogatásában, irodalmi és művészeti műhelyekben. Nem Vajna András kezében, jegyzem meg sietve.

A pártpropagandára elszórt milliárdokból óvodákat lehetne felújítani. Az egér szaporodását kenterbe verő módon sokasodó államtitkárok és helyettes államtitkárok fizetéséből gondozókat lehetne biztosítani az önmagukat ellátni nem képes idős emberek számára.

A legutolsó helyettes-senkinek is közpénzből biztosított szolgálati autó, szolgálati sofőr, szolgálati titkárnő, szolgálati laptop, szolgálati telefon költségeiből kórházakat lehetne ellátni kötszerrel, gyógyszerrel. Például. Hogy ne a betegnek kelljen bevinnie.

A kormánytagok és a hozzájuk csapódó slepp utazásához bérelt különrepülő költségeiből az elmaradott térségek, aprófalvak számára internetkapcsolatot lehetne kiépíteni, településenként néhány számítógépet biztosítani a közösségi házban.

A haveroknak juttatott közpénzekből és uniós forrásokból az ország számára fontos fejlesztéseket kellene finanszírozni, nem Mészáros Lölö disznótelepét....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.