2016. december 17., szombat

FEHÉREK KÖZT EGY NEM EURÓPAI

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.12.16.



Elmondtuk már sokan és sokszor: Magyarországnak nem jó, hogy Orbán Viktor a miniszterelnöke. Ezt most megint megismételjük: a nemzet faszagyerekének távoznia kell hivatalából.

Ezúttal nem azért kell eltakarodnia, amit már régen tudunk róla és tettestársairól: hogy szétlopták az országot, lerombolták a jogállamot, padlóra küldték az egészségügyet, az oktatást. Romlott a versenyképességünk, megvetett, lesajnált páriái lettünk a világnak.

Idáig azért kellett volna lemondania, mert mint egy király, a hozzá hű nagyurak között szétosztotta az országot. Csókosok kapták a zsíros falatokat, miközben a népnek még szerény alamizsnának sem nevezhető moslék jutott. Épp csak annyi, hogy ne haljanak éhen. Ennyi ember utoljára Horthy kormányzása idején éhezett és fázott Magyarországon, ekkora nyomor utoljára a múlt század húszas-harmincas éveiben volt.

Orbán és társulata megmásítja a múltat, elhazudja a jelent, ellopja a jövőt.

Most azonban van más is. Jelesül az, hogy Orbán utálja az Európai Uniót. Miniszterelnökként zavarja őt, hogy ott a döntések nem vezényszóra, hanem demokratikusan születnek. Nem tárgyalni jár Brüsszelbe, hanem hadakozni. Nem megegyezni akar, hanem ellenkezni.

Brüsszelt gyarmatosítónak tartja, amelyet sötét háttérhatalmak irányítanak.

Ezzel szemben a magyar emberek többsége – a felmérések ezt mutatják – minden gond és nehézség ellenére az Európai Unió híve. A magyar emberek, Brüsszelt akarják, nem Moszkvát. A versenyt akarják, a sokszínűséget, és nem az árvalányhajas, múltba révedő hátrafelé nyilazást.

A magyar emberek egy normális világban szeretnének élni. Nem olyanban, ahol mindenkivel harcban állunk. És azt is tudják, hogyha az Európai Parlamentben leordibálják Orbán fejét, akkor nem Magyarországot sértik meg, nem a magyar embereket bántják, hanem egy öntörvényű, mentális kihívásokkal küzdő embernek mondták a szemébe, hogy mit gondolnak róla.

A magyar emberek Európában akarnak élni, és nem Félázsiában.

Ha Magyarország jelenlegi miniszterelnökének ez nem tetszik, és emiatt ezt nem tudja képviselni, akkor távoznia kell az ország éléről. Az országnak Európára van szüksége. Nem talán volt korokra, hanem a XXI. századra.

Ennek képviseletére Orbán nem alkalmas. Ezt le kell írni százszor, ezerszer – addig, amíg minél többen meg nem hallják: Magyarország miniszterelnöke nem lehet olyan ember, aki a magyar emberek érdekeinek képviselete helyett saját démonaival vív értelmetlen, az országnak felmérhetetlen károkat okozó háborút.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.