2017. január 17., kedd

ÍGY MŰKÖDIK A FIDESZES RABLÓBANDA

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.01.17.


A fideszes rablók telhetetlenségét látva, barátaim, ismerőseim gyakran kérdezik, hogy vajon mikor fogják úgy érezni, hogy már eleget loptak, hiszen már annyit harácsoltak, amiből még a dédunokáik is fényűzően fognak élni.

Most, hogy nyilvánosságra került, hogy a világ nyolc leggazdagabb emberének akkora vagyona van, mint a Föld lakossága felének, 3.5 milliárd embernek, és a leggazdagabb 63 ember vagyona ugyanakkora, mint a Föld 7 milliárd lakójának vagyona, talán világossá válik, hogy ez a dolog nem így működik.

A leggazdagabbak nem azért szaporítják a milliárdjaikat, és fosztogatják a szegényebbeket, mert szükségük van a pénzre, hanem csak azért, hogy még több pénzük legyen. És a határ a csillagos ég.

Emögött nem kell értelmet keresni, mivel számunkra, csóringer átlagpolgárok számára ez nyilván teljesen értelmetlen és felfoghatatlan. A fideszes rablóbanda ugyanígy működik. A pénzszerzés már náluk is önmagáért való dolog, aminek nincs felső határa, amiből soha nem elég.

És, hogy mindez hova vezet, arra csak akkor fognak ráébredni, amikor már ég a ház. És akkor ők majd gyorsan összecsomagolnak és elhúznak innen, mi pedig itt maradunk a totális káosz kellős közepén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.