2017. január 14., szombat

SARKA KATA MESÉI

BEKIÁLTÁS BLOG
Szerző: Kabai Domokos Lajos
2017.01.13.



Töredelmesen bevallom, eddig egyetlen Sarka Kata történetet sem olvastam. A delnő létezéséről is csak a fodrásznál havonta egyszer átpörgetett bulvárlapok címlapjairól értesültem. Pironkodva mondom: még azt is sikerült elkerülnöm, hogy beleütközzek a nagyságos asszonyba valamely televízió ripacsutánzókkal foglalkozó műsorában. Most azonban megtört a jég.

Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában – adta hírül az Index a Blikkre hivatkozva. Ez a bejelentés már az én ingerküszöbömet is áttörte. A kis írásból kiderült, hogy Sarka Kata 2016 májusában, amikor persze már egy jó éve zajlott az amerikai választási kampány, Kasza Tibi (Sic! Per Tibi) egyik videójában (5:45-től) nevetve beszélt arról, hogy Donald Trump pár évvel ezelőtt fel akarta őt szedni, és éppen Moszkvában. (A videót a 444.hu hozta elő újból, amiből ugye kiderül, milyen káprázatosan dolgoznak egymás keze alá a szerkesztőségek.)

Trump állítólagos ajánlatára a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai döntője utáni bulin került sor, ahol Sarka a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjeként vett részt. Az eset bizonyítékául Sarka meg is mutatta a milliárdos privát névjegyét a Blikknek. (Kár, hogy egyetlen betű erejéig sincs rajta Trump keze nyoma! - KDL) Sarka a bulvárlapnak azt mondta, nem vette komolyan Trump közeledését, ráadásul ott volt férje, Hajdú Péter is – Trump viszont felesége, Melania nélkül érkezett Moszkvába.

A történet nagyon is hihető. Végtére, amit eddig megtudtunk Trumpnak a nőkkel kapcsolatos viszonyáról, abból kiderült, hogy a Shakespeare által A makrancos hölgyben megrajzolt vad Petruchio is csak tanulhatna tőle. Ugyanakkor megnézve Kasza Tibi (Per Tibi!) videóját, azt is meg kell mondanom: Kata és Tibi magát Petruchiot is két vállra fektetné azzal a kendőzetlenséggel, ahogyan a nő és férfi közötti üzekedésről a hivatkozott videón beszél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.