2017. február 20., hétfő

HIBA AZ EMELETEN

TABUNYITOGATÓ BLOG
Szerző: Tabunyitogató
2017.02.19.


Vezető kormánypártunk, a mi pénzünkön, a királyi udvar médiumaiban sorozatosan olyan információkkal lövöldöz bennünket, mint: Magyarország erősödik, jobban élünk mint X éve, emelkednek a minimálbérek, csökken az infláció, dübörög a gazdaság, … röviden: a társadalmi jólét és a gazdasági felemelkedés állama vagyunk.

Eleinte csak az ember gyomra görcsbe rándul, hiszen a realitás mást mutat. Magyarországon az állampolgár tudathasadásos állapotba kerül, hallgatva az ország vezetőinek megnyilatkozásait, majd ezután, szétnézve maga körül, rájöhet arra, hogy a kormányszlogenek mindegyike igaz. Pár tíz emberre, akik közel vannak ahhoz a bizonyos húsos fazékhoz. … A többi milliónak ugyanakkor felkopik az álla, ha a hűbérurak Magyarországán él.

Nem is szaporítom tovább a szót, három cikket mutatunk meg az olvasóknak, és ezek idézeteivel világítunk rá az értelmi mondanivaló eltéréseinek lényegére. Az összehasonlítás vezérfonala Czibere, a nagyon okos interjúja lesz, amit a 168 órának adott. A második cikk a Magyar Narancs Szívszorító Magyarország című írása, a harmadik pedig a Fehér Kendő Mozgalom Kendő Ereje című blogjának bejegyzése lesz
:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.