2017. február 8., szerda

MÁR CSAK TÍZ NAP ÉS JÖHET ORBÁN LEGNAGYOBB POFÁRA ESÉSE

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2017.02.07.


Vagy annak beismerése, hogy nem csak az ország nagy része, de a Legfelvilágosultabbnak gondolt Budapest is csak arcoskodik, de amikor tehet magáért, akkor szarik az egészbe. De ugye a cím bizonyul igaznak?

Géza mester már körbejárta, hogy mi a tét, mi a vissza nem térő lehetőség. Ezt a népszavazást már nem tudják megakadályozni, ha összejön elég aláírás. A következőig már megemelhetik a határt, kitalálhatnak bármit, aki lehetetlenné teszi. Ennél legfeljebb jó nagyot kerekítenek lefelé, a nem egyértelmű aláírásokat nem fogadják el, de ha most azt mondja a város, hogy véleményt akar mondani, akkor nem tudják megakadályozni.

Igen, tökre értjük, ha valaki fosik attól, hogy az aláírók listája Kubatovnál köt ki, főleg ha állami tulajdonú cégnél melózik. Nem is merjük biztosra mondani, hogy ennyire még nem romlott a rezsim, csak bízunk benne. Baromi fontos, hogy itt most még nem az olimpiáról szavazunk, hanem csak arról, hogy megkérdezzék-e a város, az emberek véleményét. Arról, amit maguktól is meg kellett volna tenniük, de nem tettek. A kamu menekültes szavazás persze kellett nekik, de az olimpiáról maguk döntenének, félnek a nép szavától.

Jó hír, hogy a célegyenesbe fordulva az eddig undorító módon taktikázó kommerek is végre beleálltak a dologba - nyugi hülyék, az nem pálfordulás, hogy korábban támogattátok az olimpiát, most csak az a kérdés, lehet-e róla véleményt mondani. Szanyi kapitány, aki korábban eljátszotta a durcás kisfiút, most már hozta az aláírásokat. Sok mindenért fikázhatnánk, de ezért most respect, pártjának később esett le, hogy hány az óra, most már beindították a kampányt. Gyurcsányékról sem tudta senki, hogy mi a faszt akarnak, ők mindig is csak taktikáztak, sok őszinteséggel a világért sem lehetne őket vádolni, de ezt Öreg harcos kartárs kitárgyalta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.