2017. február 10., péntek

PEDOFILIA: A MENEKÜLTEKTŐL RETTEGNEK, A KDNP-S MARADHAT AZ ISKOLÁBAN KÖRMENDEN

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.02.09.



Körmend az utóbbi két évben a menekülttáboráról lett híres. A menekülteket embertelen körülmények között tartják, a rendőrség rendszeresen zaklatja, veréssel fenyegeti őket. Az emberek féltik a nőket a családban, nem engedik őket egyedül eljárni éjszaka. Mégis, a pedofilbotrányt Körmend egy KDNP-s politikusnak köszönheti, nem pedig a menekülttábornak.

“Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, nálunk nem lesz Köln”

üvöltötte egy évvel ezelőtt a Fidesz a médiába. Lett is nagy felháborodás, az emberek a kocsmában hegyeset köptek, ha a menekültekről esett szó.

Hogy a menekültek Körmenden senkinek nem ártottak (ezt a rendőrség is megerősítette és a kézilabdás lányoknak sem esett baja), az senkit nem érdekelt.

Azóta se hallani arról, hogy a menekültek bárkinek ártottak volna, éppen ellenkezőleg: rendszeres rendőri zaklatásnak vannak kitéve és embertelen, fűtetlen sátrakban alszanak, a hangyák között. Láthatóan ez se érdekel senkit a körmendi plébánoson kívül, aki befogadott párat. Erre lesorosbérencezték


A közvéleményt a Fidesz-KDNP annyira felheccelte a menekültek ellen, hogy az emberek nem ismerik fel, ki az, aki valóban veszélyt jelent rájuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.