2017. március 15., szerda

A FIDESZ 12 PONTJA

NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Majláth Mikes László
2017.03.15. 


Mit kíván a magyar nemzet.
Legyen béke, szabadság és egyetértés.
(Béke van. Csak küzdenünk kell az utolsó csepp vérünkig a rezsicsökkentésért és az Erzsébet-utalványért. Csatázni az Unióval. Harcolni a hátérhatalmakkal. Küzdeni a sorosista álcivilszervezetek ellen. Szabadság is van. Minden állami alkalmazott azt mondhat, amit szabad. Egyetértés is van. Ez a NER rendszere. Ha nincs egyetértés, a mocskos ellenzék miatt vissza kell vonnunk az olimpiai pályázatunkat.)
1) Kívánjuk a sajtó szabadságát, censura eltörlését
(Sajtószabadság van. Az M1 és a Kossuth azt mond, amit mondunk neki. A Népszabadság hűlt helye, a vidéki lapok többsége és az Echo tévé Mészárosé. Az Origo új szerzemény. A TV2 és a Rádió1 tulajdonosa „andrjúvajna” koma. A Figyelő Schmidt Mariska nénié. A Magyar Hírlap tulaja is kebelbarát. A Hír Tv, a Magyar Nemzet, a Heti Válasz, a Lánchíd rádió még „simicskával” fertőzött, de vagy fel lesz vásárolva, vagy ki lesz készítve. Tévéinknél, rádióinknál, lapjainknál a cenzúrát eltöröltük, mindenki tudja, mit írhat, hogyan, miképp s mit hamisíthat.)
2) Felelős ministeriumot Buda-Pesten
(A követelés kipipálva. A Miniszterelnökség, továbbá két minisztérium, a Belügy és a Nemzetgazdasági felköltözik a budai Várba.)
3) Évenkénti országgyűlést Pesten
(Évenként? Túl van teljesítve! Hetenként. Bár Kövér azt szeretné, hogy csak háromhetente ülésezzenek, mint a Fidesz első ciklusában. Bár akkor kevesebb fenyítést tudna kiosztani.)
4) Törvény előtti egyenlőség polgári és vallási tekintetben
(A követelés megvalósult. A törvény előtt egyenlő minden korrupcióval vádolt egykori kormánypárti politikus. A törvény előtt egyenlő minden kormánypárti politikus, senki ellen nem indul eljárás korrupció, sikkasztás, offshorozás, vízumpanamázás, stb. gyanúja esetén. Felelős: Polt Péter. Vallási tekintetben mindenki egyenlő, kivéve a háttérhatalmi, sorosista idegenszívűeket. Ellenük a rendőrség azonnal páncélautóval kivonul.)
5) Nemzeti őrsereg
(A nemzeti őrsereg két lábon áll. Az első a hivatásos honvédség, fegyverzete 1945-ös szovjet mintájú. Kivéve – a néha lezuhanó – gyanús körülmények között lízingelt Gripeneket. A második láb a TEK. A TEK ahol tud segít. Ahol nem tud, ott is. A harmadik láb a határőrség, ami nincs. A negyedik láb a déli határokon menekülőkre vadászó határvadászok. Az ötödik láb a Katasztrófavédelem, amelyik védi a katasztrófákat. A hatodik láb Kövér Parlamenti őrserege. A hetedik láb egymaga Bakondi György, belbiztonsági főigazgató.)
6) Közös teherviselés
(A teherviselés közös. Ugyanúgy viseli a terheket egy felcsúti gázszerelő, mint egy szabolcsi közmunkás. A kormányzati tényezők közös terhe, hogy magukon kell viselniük a középnehéz Louis Vuitton táskákat, arany Rolexeket, dunakeszi palotákat, Pasa-parki lakosztályokat.)
7) Urbéri viszonyok eltörlése
(Ez a kitétel eredetileg azt jelenti, hogy a jobbágynak egyenlő jogai legyenek a földesúrral. Amíg a földesúr beszántathat egy biogazdaságot, addig a jobbágy rőzsét szedhet az uraság erdejéből, vagy lesújthat egy rossz galambfiat, amíg szabálysértés nem indul ellene.)
8) Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján
(Esküdtszék még mindig nincs, csak az amerikai filmekben, amelyek szennyvízként árasztják el az álmagyar multiplexeket. A követelés második fele arra utal, hogy a törvény előtt mindenki egyenlő, kivéve az egyenlőbbeket. Kimondja még a bírói függetlenség elvét, kivéve, ha a miniszterelnök vagy egyes miniszterek bírálják, minősítik a bíróságok munkáját.)
9) Nemzeti Bank
(A Magyar Nemzeti Bank egyenlő Matolcsy Györggyel. Előfordul, hogy a legnagyobb NATO-tag összeesküvést sző az MNB, a kormány és a magyar nemzet ellen, meg akarja puccsolni drága hazánkat, ekkor Matolcsy kiáll a gátra és egymaga megvédi a forintot, az alapítványait és barátnőjét.)
10) A katonaság esküdjön fel az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk
(A követelés lényegében teljesült, eskü van, a taszári néger amerikaiak már rég elmentek, néhány tucatnyi magyar rendfenntartó működik külföldön, mindenki megelégedésére.)
11) A politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak
(A terrorizmussal vádolt, első fokon 13 évre ítélt Budaházy Györgyöt kiengedték a börtönből, s most háziőrizetben van. KGBéla ellen még nem fogalmazódott meg konkrét vád.)
12) Unio
(Az eredeti követelést felejtsük el, azt hagyjuk a Jobbikra. A szó az Európai Unióra vonatkozik. Az Unióval semmiben sem értünk egyet, csak egy dologban: ide a suskát!)
Egyenlőség, szabadság, testvériség!
(Egyenlőség van. Mint az Állatfarmban. Vannak egyenlők és egyenlőbbek. Szabadság van, de még mekkora. Holnap már csak mikroszkóp alatt látszik. Testvériség! Egyelőre még nem tartunk ott, hogy egymást testvérnek szólítsuk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.