2017. március 14., kedd

FIZESSENEK A GAZDAGOK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.03.14.


Ezt mondta Botka László a Népszavának adott interjújában, ezt fogják hirdetni a szocialisták a választási kampányban.
Aztán jöhet az Arccal a vasút felé! meg "A föld azé, aki megműveli!" - már csak a "Munkásököl-vasököl, odacsap, ahova köll!" hiányzik,  de azt megússzuk, mertmivelhogy ő nem kommunista, hanem - mint megtudhattuk - szociáldemokrata.

Ez egy fokkal talán jobb a szocialistánál, kár, hogy eddig nem tudhattuk róla - nagy lépés ez Schmuck Andor felé!
Vége a lacafacának, ő a választókkal fog tárgyalni, el is kezdi a munkát, már holnap, ahogy azt a hajdani párthatározatokat támogató tagok mondani szokták volt, csak azt nem tette hozzá, hogy elvtársak, pedig az régi szociáldemokrata megszólítás.
Nem fog egyéni érdekeknél leragadt liberális pártvezetőkkel tárgyalni, befejezi az összefogósdit, hiszen látnivaló, hogy a 2014-es összefogósdi sem hozott eredményt.
Arról nem ejtett szót, hogy azt az összefogósdit is szeretett pártja verte szét, az lett volna a csoda, ha utána nyernek egyetlen új szavazót is a résztvevők...

Úgyhogy balra át, és döngő léptekkel, tört fényű tekintettel előre, a bizonytalan jövőbe.
Ha pofára esünk, az se baj, hiszen önkormányzati választások csak később lesznek, és a mártír szerepe is hozhat szavazatot, nem is keveset - talán még el kellene törni a lábát, és akkor fekvőgipszben, kutyussal az ölében emberfia nem lenne, aki elvenné tőle Szeged polgármesteri posztját.
Legalább egymillió új szavazatot kellene behúzni ahhoz, hogy győzni lehessen, ennek legjobb módja, hogy induláskor mindjárt kidobunk az ablakon ötszázezret, merthogy a jelenlegi handabandázás választóra lefordítva hozzávetőleg ennyit jelent.
Természetesen Gyurcsányra nem haragszik, mindössze csatlakozzon a Quimby énekeséhez, mikor elindul a Bayer Zsolt által kijelölt úton, aztán majd a DK szavazói felismerik az idők szavát, és rá fogják adni voksukat, hiszen az interjúból is érzékelhető, hogy minden más politikus ostoba, mígellenben ő a gőzmozdony...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.