2017. április 24., hétfő

MOST IS KUBATOVNAK DOLGOZOTT A VÁLASZTÁSI IRODÁNÁL BEVETETT KOPASZ

444.HU
Szerző: Czinkóczi Sándor
2017.04.24.


A Fradi egy éve állítja, hogy a biztonsági cégüknek semmi köze sincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt.

Csakhogy az egyikük a Frady Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabda csapata április 5-én megnyerte Euro Kupa döntőjét.

A férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte, 502-es számmal. A Fradi Média felvételén az is jól látszik, hogy a Fidesz alelnöke pont előtte osztja ki az érmeket a győztes játékosoknak.

Tavaly felmerült, hogy a népszavazási mappákat lengető erőemberek valójában Kubatov Gáborhoz kötődnek, mivel a Fidesznek nagyon rosszul jött volna egy boltzárról szóló népszavazás. A botrány után még képek is kerültek elő arról, ahogy közülük ketten a Fradi Security mellényében feszítenek egy kézilabda-mérkőzésen.
De a Fradi mindent tagadott

Kubatov titkára a botrány után az Indexnek azt mondta, megvizsgálták, és bizonyossá vált, hogy választási irodánál ott lévők közül senki sem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más fradis vállalkozásnak.

A Fővárosi Törvényszék most csütörtökön pedig elutasította a szocialista Nyakó István feljelentését, amit pont azért tett, mert a Nemzeti Választási Irodánál az erőemberek megakadályozták, hogy népszavazást kezdeményezzen a vasárnapi boltzár ellen. Az ügyben a rendőrség sem a kopaszokat, sem Kubatov Gábort nem hallgatta ki.

Helyette a Nyakót meghallgató rendőrök úgy tettek, mintha nem is látták volna a választási irodánál készült felvételeket, és azt kérdezték a politikustól, tudna-e személyleírást adni a kopaszokról, megjegyezte-e valamilyen különleges ismertetőjegyüket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.