2017. május 17., szerda

A MOSZADOT SZÚRTA HÁTBA, TRUMP IZRAELI KÉMEKET DOBTA AZ OROSZOKNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.05.17.


Ezúttal is csak gratulálni tudunk azoknak, akik állítólagos Izrael-barátsága miatt támogatták egy elmebeteg amerikai elnökké választását. A New York Times szerint az izraeli hírszerzés és titkosszolgálat adta át az Egyesült Államoknak azoknak az információkat, amelyeket az önmagát kontrollálni képtelen Trump átadott Amerika legfőbb ellenségének, az oroszoknak.

Ezzel nemcsak amerikaiak életét sodorta veszélybe, hanem a Moszad embereinek életét is, akik az információkat megszerezték, és Amerikának bizalmasan átadták. A nagyeszű pojáca a kiszivárgott, de megbízható hírek szerint az intimpistáskodás és fontoskodás közepette azt is elárulta az orosz külügyminiszternek és a washingtoni orosz kémfőnöknek, hogy melyik városból származik az információ, milyen forrásból és hogyan jutottak hozzá.

Az egészen biztos, hogy az információ egy órával a találkozó után eljutott az orosz, majd a szír és az iráni titkosszolgálathoz, amelyek azonnal elkezdték az izraeli kémeket felkutatni és ártalmatlanná tenni. Egy hálózatot kiépíteni az Iszlám Állam belső köreihez több évig tart, és akik ebben a hálózatban dolgoznak, halálos veszedelemben vannak. A Moszad most azon gondolkodhat, hogyan mentse meg a hálózatát és az emberei életét.

Az is kérdés, hogy a Moszad ezután mit oszt meg az amerikai hírszerzéssel, ha az elnök azt két perc alatt kipofázza az ellenségnek. Döbbenet, ami történt felfoghatatlan, és Trump még azt sem érzékeli, mekkora bajt csinált. Oroszok nem fognak ettől jobban harcolni az általuk is támogatott terrorizmus ellen, viszont tájékoztatják az irániakat, hogy tudnak laptopokba és más szerkezetekbe robbanószerkezeteket szerelni. Trump amerikai gépeket veszélyeztet.

Természetesen, ebből semmit nem fog fel, és ez semmit nem jelent azoknak a tyúkeszű és fanatikus idiótáknak, akik az izraeli szélsőjobb provokatív politikáját támogatják, a Bibliát összetévesztik a napilapokkal, és ráolvassák a jövőre szóló próféciákat a jelenre, s emiatt támogatják Trumpot, mert majd megszerzi azt a földet, amit Isten Ábrahámnak ígért. Egy szó sem igaz belőle, és az a jobbik eset, ha meg sem próbálja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.