2017. május 5., péntek

ALJAS ÉS OSTOBA

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.05.05.


Meglehetősen tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy miért vállalta el a CEU - általam nagyra becsült - két rektorhelyettese a vitát a Terror Házában schmidtmáriával, kovácszoltánnal és maruzsazoltánnal. Arra nem gondolhattak, hogy ezekkel a résztvevőkkel, ebben a helyzetben egy racionális, érvelő vitára kerülhet sor.

Hiszen nyilvánvaló, hogy a CEU kinyírásában semmiféle olyan racionális szempont nem játszik szerepet, amely mellett érvelni lehet. Mindannyian tudjuk, hogy a CEU ellenes indulatok szítása kizárólag a Soros ill. a liberálisok és jogvédők elleni gyűlöletkampány része.

A CEU elüldözése mellett egyetlen józan érv sem hozható fel, amint ez a TH-ban is egyértelműen kiderült. Arra sem számíthattak, hogy ez a "vita" bármilyen módon befolyásolhatja a CEU sorsát, hiszen nyilvánvaló, hogy arról egyszemélyben orbán viktor dönt, akit baromira nem érdekel, hogy ki mit mond egy ilyen beszélgetésben.

Ugyanezért azt sem gondolhatták, hogy a részvétel vállalásával együttműködési készségüket deklarálhatják, hiszen a kormány naponta demonstrálja, hogy esze ágában sincs együttműködni, sőt szóba állni sem a CEU vezetőivel és baromira nem érdekli őket, hogy a CEU szeretne együttműködni velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.