2017. május 9., kedd

BOOKLINE TOP 50: NÁDAS PÉTERT OLVASTUNK ÁPRILISBAN

KÖNYVESBLOG
Szerző: Könyvesblog
2017.05.08.


A Bookline sikerlistájának első helyén a várva várt Nádas-regény, a Világló részletek, a Libri irodalmi díj egyik döntőse Szabó T. Anna Töréstesztje pedig az e-könyvek között ért el előkelő helyezést.

Amikor a minőség és népszerűség találkozik; Nádas Péter, nemcsak korunk egyik legnagyobb írója, de a olvasottsága is töretlen. Első helyen szerepel az áprilisi legolvasottabb könyvek között, és 2. az e-könyvek között legújabb regénye a Világló részletek. A szerző régóta várt, személyes emlékirataiban olyan közel engedi magához az olvasót, mint azelőtt még sosem.

Második helyen szerepel Borsa Brown legújabb regénye, az Az Arab lánya 2. Az arab lányából megismert Anna bint Gamal al-Szudairi-nek élete eddigi legnagyobb választását kell meghoznia. Vajon erősebb lesz-e a fiatal lány életében kötődése a hazájához és családjához, vagy az éledező vonzalma egy idegen világhoz, távoli rokonaihoz?

Harmadik helyezett Katrhyn Croft thrillere, A lány, akinek nincsen múltja. Croft lebilincselő pszichológiai thrillerében, amitől még a a műfaj legedzettebb rajongóinak is garantáltan futkosni fog a hideg a hátán, a fiatal Leah Mills magányosan éli mindennapjait, míg egyszer csak úgy érzi, eljött az idő egy igazi kapcsolathoz.

Éppen csak lecsúszott a dobogóról a Kenti hercegné, az angliai uralkodóház egyetlen magyar származású tagjának regénye, A szerelmes királynő. A lebilincselő történelmi regény főhőse Aragóniai Jolán, aki alig 19 évesen vált Európa egyik legnagyobb uralkodói házának hercegnőjévé..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.