2017. május 31., szerda

HA MÁR MINDKÉT ORCÁD ODATARTOTTAD

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.05.31.


tartsd oda a bánatos seggedet is, nehogy fáradnia kelljen tenyeres-talpas barátodnak, ha a pofánverések után még seggbe is akarna rúgni...
Talán ezt a jótanácsot adhatná az Úr a DK elnökének, kinek jóindulata parttalan, optimizmusa páratlan, altruizmusa példa nélküli, ő maga meg szinte Teréz anya reinkarnációja.
Gyurcsány Ferenc felhívta telefonon Botkát, és javaslatot tett neki: kezdjék tiszta lappal újra a tárgyalásokat egy választási együttműködésről.
Mint ez várható volt, a szocialisták nagyágyúja (v.ö: Kövér Berta) élből elutasította a javaslatot, teljesen demokratikusan azt javasolta, hogy fogadják el az ő feltételeit, melyek egyetlen pontban összegezhetők: a DK választói jöhetnek, de Gyurcsány Ferenc nem.
Ez ugyan kissé viccesen hangzik két párt tárgyalása során, de Botka nem csak tömeges, de humoros is, ami nagyon szép tulajdonság, hiszen akiben nincs csipetnyi humorérzék, az mindenféle gusztustalanságokra is képes.

Ha prognosztizálnom kellene a közeljövőt, akkor most jött el az ideje, hogy Gyurcsány elmondja, hogy igaz szerelemmel gondol Botkára, aki nagyszerű államférfi, és ha borzasztó tagsága nem kényszerítené, hát személyesen venné meg saját maga számára a két méter kenderkötelet, hiszen ennyi áldozatot - ő is tudja -, meg kell hoznia a demokrácia oltárán.
Botka egy bunkó, ezt lehet ugyan cizellálni, de a cizellált bunkó is bunkó marad.
Nem is értem, honnan veszi a bátorságot, miközben demokráciáról papol, hogy bele akarjon rondítani egy másik párt belügyeibe, nevezetesen, hogy ki az elnökük, és el kell e mennie a francba neki, ha azt ő úgy kivánja.
Arról nem szólva, hogy tulajdonképpen nagy bajban lenne, ha tételes magyarázatot kellene adnia arról, hogy mi is a baja Gyurcsánnyal, aki - mint kiderült - inkább ellenfele a szocialisták listavezetőjének, mint Orbán Viktor.
Merthogy az utca átlagembere nem is keres erre magyarázatot, az rendben van, de hogy egy választási szövetség latolgatása esetén egy vezető politikus ne tudjon erre ésszerű és értelmes magyarázatot adni, az azért mégiscsak nonszensz.

Főként, ha valaki egy erkölcsileg ezerszeresen lejáratódott mutyipártot akar eladni, amely híresebb a 70:30 - ról, mint a hajdani magyar válogatott a 6:3-ról.
Természetesen a politika már régen nem arról szól, hogy mik a tények, hanem arról, hogy mit tud valaki elfogadtatni tény gyanánt az egyre ostobább választókkal.
Így nem elképzelhetetlen, hogy a választás napján az Úr, és az ő lojális ellenzékének vezére egyaránt hófehér ruhácskában, liliommal a kezükben jelennek majd meg a választók előtt, bejelentve a választás eredményét, mely természetesen 70:30 százalék lesz, utóbbiból tizennégy százalék a Vörös Rém félelmetes szerepét próbálgató Botkáé.
Ez az egész már bohózatnak is rossz, le is kellene venni az étlapról, mellyel minket, választókat etetnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.