2017. május 18., csütörtök

NEM TUDOM, DE NEKEM A KORMÁNYFŐ GYANÚS - EGY MAGYAR EMBER NAPLÓJÁBÓL (KARINTHY FRIGYES UTÁN SZABADON)

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerő: Zsebesi Zsolt
2017.05.17.


Április 25.

Nem tudom, de nekem a kormányfőm gyanús. Az Európai Parlamentben egymást sarkát taposva küldték el a bánatos francba Orbán Viktort. Habzó szájjal kérték számon rajta a demokráciát, az uniós normák betartását, a szövetségesi szolidaritást – még azok is, akik egyébként szeretni szokták, most utálattal közeledtek hozzá. De Orbán Viktor elmagyarázta, hogy ez csak azért van, mert irigyek a sikereinkre, nem tudnak lépést tartani az innovatív magyar megközelítésekkel, továbbá Soros György áskálódik a háttérben ezerrel.

Április 27.

Valami jót kitaláltam ma, mert nekem nagyon gyanús volt a Viktor. Amikor azt hitte, hogy alszom, lassan felöltözött mindig és elment hazulról. Madzagot kötöttem a lábára, hogy tudjam, merre jár, mert mindig valamilyen égetni való diktátorral randizott. Hol Putyinnal, hol Erdogánnal, hol a kínai kommunista vezérekkel, hol meg Lukasenkával, vagy hozzá hasonló volt szovjet tagköztársaságok autoriter vezetőivel. Az volt csak fontos, hogy olyan legyen, akit Nyugat-Európában, vagy az USA-ban utálnak.

Április 28.

Már régebben meg akartam írni a naplómba, hogy nekem gyanús a kormányfőm. Ma este hazajövök, és le akarok feküdni, hát nem lehet lefeküdni, mert a kormányfő már lefeküdt mindenkivel, aki csak valamiért is cseszegeti az EU-t, vagy az USA-t, vagy úgy általában a nyugati civilizációt. Érdekes, hogy olyanokkal is, akik nem ismerik a rovásírást sem, sőt, ők találták fel az arab számokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.