2017. június 27., kedd

DÖNTÉS VAN RÓLA... FOLYTATJUK!

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Hajnal Éva
2017.06.26.



Nem kicsit kell attól hányni, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb korrupciós ügye nem más, mint az, hogy a nemzet megmentőjének szerepében tetszelgő, magát történelmi jelentőségűnek hirdető nemzeti kormányunk hogyan kufárkodik a letelepedési kötvényekkel a saját és a haverok zsebére. Ki hitte volna, de nem sokára újra folytatnák. Na kedves Fidesz szavazók, tessék csak szépen megválasztani újra ezt a csodakormányt, hisz a folytatjukba az is beletartozik, hogy azok tovább kötvényeznek. Nemzetünk idiótája meg már úgyis nyálazza a pofáját az újabb milliárdokra gondolva.

Wiedemann Tamás, a Magyar Nemzet újságírója a HírTV Célpont című műsorában arról beszélt, hogy Orbán Viktor személyesen győzködte egy közvetítőcég ügynökét, hogy a kormány csak átmenetileg szünetelteti a letelepedési kötvények forgalmazását, a választások után viszont újraindulna megint a biznisz. Wiedemann megjegyezte azt is, hogy a letelepedési kötvények forgalmazói százszor akkora haszonra tesznek szerint, mint a normális állampapírokat értékesítő átlagos piaci szereplők, akiket a kormány egyébként is csak lejáratni szokott.

Mivel a letelepedési kötvény kamata jóval nagyobb, mint a piaci kamat ezért évente 4-5 milliárdot bukik az állam csak a kamattal. Vagyis, dehogy a kormány, hanem elsősorban az adófizetők. Egyébként az meg külön hab a tortán, hogy mindenféle sötét alakot, titkos ügynököt, terroristát, stricit, kurvát és bűnözőt beengedünk az Európai Unióba pénzért. Azért a pénzért, amit az adófizetők pénzéből később kamatokkal együtt még vissza is adunk a betelepedőknek. Magyarán szólva szarházi Orbán, miközben pár ezer menekültet nem képes befogadni, sőt folyamatosan uszít ellenük, suttyomban ennek a többszörösét telepíti be jó pénzért. Miközben a Toroczkai mezőőrök meg védik a hazát a betolakodó pénztelen migránsok hordáitól...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.