2017. június 22., csütörtök

EZT A NAGYIPARI NÉPBUTÍTÁST SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LEHET MEGBOCSÁTANI NEKTEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.21.


Van az a perverz hír, ami úgy kezdődik, hogy Semjén hozzányúlna… Szerintem akárhogyan is folytatódhatna a hátborzongató történet, nekem erről az emberről legjobb indulataim mellett is a mérhetetlenül nyálas, szembeszökően irritáló Orbán-szerelem jut eszembe. Meg az, hogy akármihez nyúl(na) is, az automatikusan szarrá változ(na)ik a keze alatt.

Semjén Zsolt, egy társadalmi támogatás nélküli piócapárt elnöke, nemzetegyesítési vöröscsillag-felelős, atomügyi utazó nagykövet és szemforgató fővadász márpedig megint geci terveket sző. És igen, hozzányúlna. Nem az Iránnal folytatott kétoldalúan virágzó kapcsolatokhoz, nem a levadászható ártatlan állatok köréhez, hanem. A határon túli magyarok szavazásához a változatosság kedvéért, mert azt rég nem piszkálta meg őájtatossága.

Szándéknyilatkozatát el is szónokolta (ez itt az ingyenreklám helye a KDNP-nek) a diaszpóra magyarságát támogató Kőrösi Csoma Sándor-program és a szórványmagyarságot felkaroló Petőfi Sándor-program idei zárókonferenciáján, ahol jól megveregette a saját alminiszterelnöki vállát: kurvajól sikerült a külhoni magyarság kulturális, identitásbeli megerősítése. Hát ja, szerintem is jól sikerült. Már amennyiben az aljadék politikai érdekek miatt oly szükséges árokásás, feszültségkeltés, hergelés, uszítás a határon inneni és túli magyarság tekintetében sikernek nevezhető, úgy feltétlenül mindent elsöprő a siker.

Ha jól értem, Semjén Haszontalan Zsoltnak szorul a hurok a nyaka körül, ezért ígérgetnie kell a főnöknek rendületlenül, mert nem annyira jöttek be a számítások. Ezért Semjén ígérget is vadul: a Magyar Állandó Értekezlet ülésére (ez év végén lesz valamikor) várhatóan elérik a kitűzött célt, és meglesz az egymillió új magyar állampolgár. Úgy értem, növelni tudják a gondolkodás és különösebb fenntartások nélkül Fideszre szavazó magyarok körét. Az Orbánba szerelmes helyettes elvtárs szerint ugyanis
a jelenlegi helyzetben ez az egyetlen lehetséges válasz Trianonra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.