2017. június 11., vasárnap

ÁDER JÁNOS! VÁDOLLAK TÉGED

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG 
- VENDÉG
Szerző: V.Z.
2017.06.11.



...Tehát miközben „azé a világ aki teleszüli!” hirdeti a Fidesz „rettentő okos, bagolyügyi” alelnöke, nyugodtan kijavíthatjuk úgy a mondatot: azé a világ, aki teleszüli és képes tudatlan embereket uralni! Ehhez járul hozzá Jánosunk copy space aláíróként.

Felsőoktatási törvény, gimnáziumok bezárása, Taigetosz törvény. Mind a nép elbutítását szolgája és csorbítja az élet értelmét a jövő nemzedékeinek számára, avagy el is veszi az emiatt meg nem születettektől!

Tehát Áder (bajszos szar) János!

Vádollak téged!

Vádollak, mert abban a szerencsés és kiválasztott helyzetben vagy, hogy lehetőséged lenne értelmet adni saját életednek, hogy ne csak a genetikád örökítsd, hanem maradandót tegyél le a közélet és a politika asztalára. Hogy úgy emlékezzen rád az utókor, mint egy egyenes, az emberi értékekért és igazságosságért kiálló, nagyformátumú politikusra.

Vádollak, hogy elveszed döntéseiddel mások életének értelmét! Elveszed a kedvét és a lehetőségét a gyerekvállalásnak, és a már megszületett, avagy megszületendő gyermekek kiemelkedő tudásának és alkotásának lehetőségét is!

Csak remélem, hogy a te életed értelmei, azaz a gyermekeid, unokáid akárhány év múlva nem szemlesütve mutatkoznak majd be, mert szégyellik a vezetéknevüket, és ahol csak lehet letagadják, hogy bármiféle rokoni viszonyban lennének a volt köztársasági elnökkel, Áder Jánossal alias bajszos szarral!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.