2017. július 24., hétfő

AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ LÉTRÁJA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.07.24.


Nem vagyok sem híve, sem bármilyen formában helyeslője az összeesküvés elméleteknek. Törvénysértő cselekedetekkel kapcsolatban meg különösen nem. A tények tiszteletét tartom szem előtt, a történeti tényállás személyi és tárgyi bizonyítékainak teljes körű feltárása mellett. Hogy aztán majd ennek megfelelően lehessen azokat az anyagi jogszabályokkal összevetni, függetlenül bármilyen külső hatástól, vagy egyéb körülménytől.

Nem támogatom azt, hogy rendeljünk el nyomozást, vagy vádat emeljünk olyan ügyben is, melyben sovány és hiányos a bizonyítékok sora, olykor még a megalapozott gyanúsításhoz sem elegendő, csak azért, hogy megfeleljünk valaminek, vagy valakinek, azzal, hogy szüntesse meg majd a bíróság, ha karja, csak mi ne. És nem értek egyet azzal sem, hogy valami, vagy valaki kedvéért, mint arra hivatottak nem teszünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy felderítsünk egy ügyet, annak minden lehetséges körülményeivel együtt, sőt határozottan el is ítélem ezt a hozzáállást!

Az „igazmondó juhász” haláláig küzdött Mészáros Lőrinc Felcsút környéki terjeszkedése, majd aztán az Orbán-rendszer ellen. Nézzük hát először a Váradi ügyben a történeti tényállást, figyelmen kívül hagyva most bármilyen indítékot, amely a cselekmény elbírálásánál számításba jöhetett. Alcsútdoboz határában, a 8106-os úton, a 16-os kilométerszelvényben 2014. október 11-én, este 8 órakor egy férfit gázolt el egy arra közlekedő autó – írta meg a police.hu, amely szerint a helyszíni szemle idején az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök. Megállapítást nyert, hogy a férfi azonos Váradi Andrással, aki nem sokkal ezután belehalt sérüléseibe. Valaki már az eset után is azt mondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt az elhunyt feleségével, aki azt adta elő, hogy a férje a saját autójával járt Alcsútdobozon plakátozni, és amikor ment haza a tanyára, lecsúszott a létra az autójáról. Megállt, hogy visszamenjen érte, ekkor gázolta el egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár egy osztrák rendszámú autóval...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.