2017. augusztus 22., kedd

CSAK A NAGYPÁLYÁS BŰNÖZŐK ÉS AZ ERKÖLCSI TOPRONGYOK MARADTAK?


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.08.22.


...Számomra a tegnapi nap egyik legfontosabb híre: hűtlen kezelés és csalás miatt 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az osztrák bíróság Heinrich Pecinát, aki tavaly bezáratta a Népszabadságot, majd a magyar megyei lappiacot átjátszotta Mészáros Lőrinc kezébe. A sztoriban az a pláne, hogy Pecina gyakorlatilag megúszta a börtönt, ugyanis a bíróság bűnsegédnek minősítette az osztrák Hypo Bank botrányait feltáró perben, és figyelembe vették, hogy bevallotta tettét. Vagyis Pecina társai ellen vallott. Ez az az ember, aki a Népszabadság aljadék beszántásán túl azóta már a Hajdú-bihari Napló, az Észak-Magyarország és a Kelet-Magyarország című megyei napilapokat is megszerezte, de terjeszkedett az erdélyi médiapiacon is. Az szerintem valahol egészen vérfagyasztó, hogy a Fidesz körül tényleg lassan csak nagypályás bűnözők és gazemberek, valamint erkölcsi toprongyok forgolódnak. Jelen esetben ez az ember vásárolja fel, illetve játssza át a Fidesz kezére a magyar médiapiacot. És akkor az M. Richárdhoz hasonló fazonokról még nem is beszéltünk...

Azzal szoktam nyugtatni az elégedetlenkedőket, hogy várjuk ki a végét: a beruházás most mutatja a legcsúnyább arcát, mindenhol munkagépek, betonhalmok, széttúrt utak – ezt mondta a Népszavának Szaniszló László, szilvásváradi polgármester azzal kapcsolatban, hogy épül Mészáros Lölö csaknem hétmilliárdos lovas stadionja. A falu vezetője szerint az elégedetlenkedők egy részének teljesen mindegy, miként néz ki a létesítmény, eleve azzal van bajuk, hogy ide épült, és nem Kecskemétre. Vagyis coki legyen és kuss is lehetőleg. Aki elégedetlenkedik, az így járt. Ja, jól van akkor.

Nem is nagyon tudom, mit mondhatnék még, inkább semmit. Jövünk vissza, ahogy tudunk sokak örömére, sokak bánatára. Szép napot mindenkinek, csáóóó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.