2017. augusztus 14., hétfő

TISZTELT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK! NEM ORBÁN, NEM BOTKA, NEM VONA AZ ELLENSÉG!

CIVILHETES BLOG
Szerző: Civilhetes.net
2017.08.13.


A modern politizálás és a kommunikálás eszközeit, gondtalanul és gátlástalanul használó Fidesz, macska-egér játékot űz a magyar társadalommal szembe.

A modernségnek még a látszatát is kerülő ellenzék, megbűvölten, tele meglehetősen rossz minőségű emberekkel, képtelen bármit kiizzadni magából, ami válasz lehetne arra, amit a Fidesz, mint párt művel. A modernség az eszköz használatára, nem pedig arra a termékre vonatkozik, amelyet úgy hívunk, Magyarország!

Nyolc hónappal a választások előtt az ellenzék meghatározó politikusai, még mindig az összefogósdi nevezetű „politikai” játékot játsszák, egy másodpercig sem gondolva arra, hogy semmi másról nem szól a kicsinyes játékuk, mit arról, hogy mi lesz az ország jövője, milyen lesz Magyarország 10-20 év múlva. A Fidesz nem Orbán Viktor, hanem egy jelenség, amely a kiüresedő politikai rendszer terméke, amelyiknek csak gátlástalan, de tehetséges vezetője Orbán Viktor.

A Fidesz tudja, hogy a választók már nem a legkonstruktívabb programot meghirdető politikusnak, nem a képviseletükre legalkalmasabb jelöltnek, hanem olyan szélsőségesen narcisztikus, erőszakos és nagyravágyó személyiségnek szavaznak bizalmat, aki ügyesen meg tudja győzni őket saját kiválóságáról, és aki a legtehetségesebben él a modern kommunikációs technikákkal.

Ebből az is következik, hogy ha egyszer a nép teljes egészében az általa választott Fideszen keresztül a miniszterelnökre bízza államhatalmat, akkor ezen kívül nincs semmilyen – se miniszteri, se polgári, se katonai, sem igazságügyi – hatalom, amit ne ő adományozna.

Kérdés, hogy mi marad a politikából, ha minden, de minden egyetlen ember akaratának függvénye...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.