2017. szeptember 16., szombat

A JÓISTEN TARTSA MEG A MI SZABADSÁGHARCOS MESSIÁSUNKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.09.15.


...Mert ha megvéd minket a mi egyélőistenünk a kecskebaszó idegen kultúrájú hordáktól, hogyan haragudhatnánk rá azért mert kilopja a szemünket? Hát ennyit a hülyének is megér. Sőt, sokkal többet is. Mindent. Azt főleg, hogy évtizedes, behozhatatlan gazdasági-szellemi hátrányba taszítja az országot, alattvalókat nevel a gyerekeinkből és Moszkvának eladósított munkaalapú összeszerelőüzemmé silányítja a Mészárosok mangalicatrágyás gumicsizmája alatt csendben haldokló magyar ugart.

Azt a magyar ugart, ahol a NER-ben gyökerező áporodott nacionalista sikerpropaganda ellenére megpattant mintegy 600 ezer jól képzett/ vállalkozó szellemű hazánkfia, ahol a felső tízezer acbőrpirító luxusban hátradőlve szemléli, ahogyan hőre tágul a vagyona, és ahol a nem létező középosztály elszegényedve, fásultan vegetál Európa peremén, a felcsúti Disneyland és a felfoghatatlan látszatberuházások árnyékában.

Attól is hajlandó vagyok eltekinteni a Politico által leírtak fölött örvendezve, a megszólaltatott európai tisztségviselők és diplomaták véleményére hagyatkozva (nem, nem vagyok hajlandó), hogy a kormányzati propaganda Európával kapcsolatos folyamatos ferdítéseivel, féligazságaival, a menekültek következetes gazdasági bevándorlózásával és terroristázásával szemben gennyes hazugság, hogy bárki a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlás híve lett volna már akkor, amikor Orbán kék plakátokkal várta a menekülteket, ellenőrzés nélkül átutaztatta őket az országon, és pöffeszkedve remélte, hogy hátha kitör az őskáosz. Mert ő már akkor tudta, hogyan lehet az emberek legprimitívebb ösztöneit meglovagolni és ebből éveken keresztül politikai pecsenyét sütögetve, sok száz és ezer milliárd ellopásával szellemi pöcegödörré süllyeszteni az országot. Ahol tudatlan, tájékozatlan tömegek rettegnek mindenkitől. Olyanoktól, akiket életükben nem láttak még, és soha nem is fognak.

A helyzet az, hogy tényleg ideje volna annak, hogy Orbán győzzön végre, a büdös picsába. Nem érvénytelen népszavazások érvényesnek hazudásával, nem a lakosság 20%-a 98 százalékos többségnek hazudásával, hanem tényleg. A frusztrált kisember számára annál rosszabb hír nincs, mint hogy Brüsszel és Európa, és az egész hanyatló, taknyán csúszó Nyugat egyetért vele. Bármit is jelentsen ez.

Remélem, ha ma még nem is merik, majd holnap, holnapután kimondják. Hangosan. Hogy igazad volt, Viktor, csináljuk és haladjunk. Nézzük, a túltolt migrációs hisztériádon túl, mi a helyzet. Mert az kurva nagy kérdés, hogy még hány képzeletbeli ellenséget bír ki ez az ország, hány kitalált démont kell még legyőznie Orbánnak ahhoz, hogy megnyugodjon és béke legyen.

Nem, béke nem lesz. Mert a béke a legnagyobb ellensége Orbánnak. Soros, Brüsszel, Gyurcsány együttvéve nem okozhat akkora fejfájást minden idők legkorruptabb megélhetési politikusának, mint az, hogy le kell tenni a fegyvereket. Pedig ha nem teszi le a fegyvereket, itt néhány éven belül egy hatalmas sötét gödör fog tátongani egy jobb sorsra érdemes ország helyén. Ahol a bezárkózó, ostoba nacionalizmus túlélői reszelgetik majd saját szellentésüket az elhülyült közmunkaalapú társadalom hulláján. Pedig már menekültek sem lesznek, akik el akarják venni a rabszolgamunkájukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.