2017. szeptember 7., csütörtök

KIKÉRJÜK MAGUNKNAK, VISSZAUTASÍTJUK ÉS HASONLÓK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.09.06.


És megint reánk szállott a sötétség. Nem feltétlenül abban az értelemben, hogy amennyiben lemegy a nap (vagyis nem megy az le, mi fordulunk, ameddig persze ki nem hirdeti az egyre nagyobb teret nyerő egyház, hogy a Föld mégis inkább lapos és körülötte forog a világegyetem), hanem abban az értelemben, hogy az értelem fényének utolsó szikrái is pislákolni kezdtek. Hogy valami jó nagy lózungot mondjak: hajnal előtt a legnagyobb a sötétség. Vagy valami ilyesmi.

A mai nap a toporzékolás jegyében telt a kormánypárt neves és névtelen katonái számára. Lázár azért cirkuszolt, mert a gonosz Unió ellenőrizni akarja a főnöke játékvonatát Felcsúton, Deutsch Tomika erre rátromfolt, amikor szerencsétlen kis falunak nevezte a vezér szülőfaluját. Már csak egy lépés választja el őket attól, hogy mártírrá avassák a falu teljes lakosságát, Mészáros Lölövel az élen.

Szijjártó Péter főhisztis pedig egyenesen ott tart, hogy őt megerőszakolták.

"A politika megerőszakolta az európai jogot"

Ezt mondta Petike, amiért az Európai Bíróságon az Orbán-kormány elveszítette a kvótapert. Érdekes, hogy abban a pillanatban, hogy valami nem úgy alakul, ahogy azt a kormány szeretné, haladéktalanul elkezdenek vádaskodni, erőszakot kiáltani. Petihuszár! A Fidesz konkrétan nyolcadik éve erőszakolja meg az európai, a magyar és általában az összes emberi jogot. Akkor miért nem óbégattatok egyszer sem? Nem a vezért kell ám megvédeni a csúnya, gonosz ellenségtől, hanem az országot a hibbant vezértől. Nektek eddig is ez lett volna a dolgotok, ugyanis a fizetéseteket nem Orbán Viktor adja, hanem mi, adófizető állampolgárok. Ha eddig nem fájt a mi kínunk, most nekünk miért fájjon a ti kínotok?

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.