2017. október 19., csütörtök

ÉS MI VAGYUNK AZOK, AKIK ENNEK A LEVÉT MEGISSZÁK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.10.18.



Soros György az ördög maga, a rózsafüzérek félője és nem mellesleg a Fidesz-KDNP legnagyobb kreált ellensége. Tegnap bejárta a világsajtót az a hír, hogy magánvagyonának nagy részét – 18 milliárd dollárt – átutalt a saját maga által irányított Open Society Foundation bankszámlájára. Erre ma délután Hollik István nagyon keresztény és még inkább demokrata képviselő azonnal reagált is.


Sajtóhírek szerint Soros György több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak. Ez egy veszélyes lépés, azt jelenti, hogy Soros György, illetve az alapítványai be fognak lépni a magyar választási kampányba.
Csupán egy dolgot felejtettek el megemlíteni, hogy ezt Soros György az elmúlt 10 évben tette meg – évről évre egyre többet utalva – nem tegnap! Soros György nem úgy kelt fel reggel, hogy hmm… támadt egy jó ötletem, ma megdöntöm a magyar kormányt, majd azzal a lendülettel át is utalt 18 milliárd dollárt az általa vezetett szervezet számlájára. Az utalás oka egyszerű, köze nincs kicsiny országunk lerombolásához, meg ahhoz a fideszes uszító lebegtetéshez, hogy migránsok millióit kell befogadnunk, akik megerőszakolják asszonyainkat és gyermekeinket. (Ha szabad így fogalmaznom, megoldjuk azt mi házon belül, elég néhány pillantást vetni a napi hírekre. Sajnos.)

Egyszerűen arról van szó, hogy az amerikai kongresszus 2008-as döntése alapján az ottani fedezeti alapok 2017. december 31-ig kaptak haladékot arra, hogy „hazavigyék” a pénzüket, és kifizessék a felgyülemlett adóikat. Itt annyi történt, hogy ennek a döntésnek Soros György is alávetette magát. Pont. Se több se kevesebb. Mert a törvényeket még a milliárdosoknak is be kell tartaniuk, ugye. Na, de Hollik itt még nem hagyta abba ész nélküli agymenését...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.