2017. október 18., szerda

MOLNÁR ZSOLT: ITT NEM EGY KLASSZIKUS LOPÁSRÓL VAN SZÓ

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: NAGY ANDRÁS
2017.10.18.


A nemzetbiztonsági bizottság elnöke szerint nem klasszikus betörés történt a Rogán Antal egyetemi évfolyamtársa által vezetett Arton Capital budapesti irodájában.

Ha Molnár Zsolton múlik, a nemzetbiztonsági bizottság vizsgálni fogja a kötvénybiznisz minapi betöréses szálát is, vagyis azt, hogy van-e közvetlen kapcsolat a betörők, illetve a gazdag keleti külföldiek különösebb átvilágítás nélküli beengedése mögött feltételezett polipszerű maffiahálózat között.

Molnár szerint annyi biztos, hogy egy Rogán Antalhoz köthető céghez törtek be, és hogy nem egy klasszikus lopásról van szó. Hogy pontosan miért követték el, az még nem világos, de aligha csak a pénzért mentek, akár a maradék koncon való marakodás, fideszes belháború is állhat a háttérben - derült ki az ATV Egyenes beszéd című műsorának kedd esti adásából.

A műsorvezető kérdésére, hogy egyáltalán lehet-e pontosan tudni, hány kötvényt adtak el, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke sem tudott konkrét számmal szolgálni, amit a kormányzati ködösítés legjobb példájának nevezett. "Fél csepelnyi embert betelepítettek felületes ellenőrzéssel, és ők akarják megvédeni az országot a bevándorlóktól?" - kérdezett vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.