2017. november 19., vasárnap

A FIDESZ MÉG A HALÁLUKBAN IS MEGALÁZZA A MAGYAR EMBEREKET?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: bl
2017.11.19.


A múlt vasárnapi Fidesz kongresszus hangulata, az ott elhangzott beszédek tartalma vetekedett az egykori MSZMP kongresszusokéval. A felszólalók termelési jelentéseiben virágzó Magyarországról, a még csodálatosabb jövőről hallhattunk.

Orbán Viktor soros mondanivalójában gyakran emlegette Soros Györgyöt, mint aki mételyezi a magyar lelket, aki akadályozni akarja, hogy a Fidesz a sok-sok jótéteményével elhozza a Kánaánt az országba.

A miniszterelnök arról beszélt: “A szabadság sztyeppei szeretete a béke és az igazság keresztény hitével találkozott, s ebből emberszeretet nőtt ki … amely a magyar politikai gondolkodásunknak máig középpontjában áll”. Ennek ellenére egyetlen szóval sem említette az egészségügyet. Pedig több mint két éve sok tízmilliárdba kerülő kampányt folytat a Fidesz, mondván megvédik a magyar “zembereket”. Úgy tűnik a nem létező menekültek elleni küzdelem fontosabb a Fidesznek, mint a magyar állampolgárok gyógyítása. Csak, miképpen fér ez össze a felebaráti szeretettel?

A kongresszus idején már nyilvánosságra került, hogy heteken belül bezárhatják az ország egyetlen, gyógyíthatatlan felnőtt betegeket ápoló hospice házát, mivel nem áll rendelkezésre a működéshez szükséges pénzügyi fedezet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.