2017. november 4., szombat

FORDÍTOM KECSKE ÚR - A KÁPOSZTARAKTÁRBAN ELHANGZOTT - SZAVAIT: MARHÁRA SOK PÉNZT EL EL FOGUNK MÉG LOPNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2017.11.04. 


Szép tavaszi reggelt mindenkinek! Vagy majdnem mindenkinek. Miután az éjszaka folyamán nem sok új fejlemény volt, dolgozzunk maradékból, mint rendes családok hó végén.

Az a Jobbik beszél, amelyik nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszéknek – írta a Fidesz pénteken az MTI-nek eljuttatott közleményben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatójára reagálva.

Másnak is feltűnt, hogy a Fidesz minden második nyilatkozat így kezdődik: Az a … beszél. Nem uncsi kicsit? Szerintem is.

Kósa Lajos, aki már nagyon miniszter, szóra nyitotta az ajakát. Miután a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszter lett ez a drága ember, ezzel összefüggésben okoskodott. Mégpedig ezt:

Az ország legnagyobb fejlesztési programjáról van szó, névlegesen mintegy 3388 milliárd forintról beszélünk. Ma már tudjuk, hogy az egész program többe fog kerülni, mert az építőipari árak mintegy harminc százalékkal emelkedtek, s ennek a folyamatnak nem tudjuk, hogy hol a vége.

Fordítom Kecske úr – a káposztaraktárban elhangzott – szavait: marhára sok pénzt el fogunk még lopni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.