2017. november 7., kedd

KÁDÁR IS CSETTINTENE ILYEN HÍREK HALLATÁN...DE MÉG RÁKOSI IS. AMI UGYANIS A KOSSUTH RÁDIÓBAN MEGY HÍREK NÉVEN, AZ VALAMI ELKÉPESZTŐ

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: HERCZEG ÁRMIN
2017.11.07.


Mondják, hogy a sportban is megvan a hazai pálya előnye. A kétesélyes helyzeteknél szívesebben fúj a bíró a hazai csapatnak. Én elfogadom azt, hogy nincs független sajtó, pláne nincs azok között, amelyeket a kormány etet. Meg még plánébban (lehet, hogy feltaláltam egy új szót) nincs azok között, amelyeket a kormány zabáltat. A közmédiát meg erősen zabáltatja. Az kis 70-80 milliárd forint, amelyet évente átad közpénzből, eléggé erős trakta. Tudják is az ottani szerkesztők, hogy mivel tartoznak cserébe ezért a sok zsíros falatért. Itt már nemcsak a necces helyzetekben fújnak hazai pályát.

Ma kocsiban ültem, és kénytelen voltam végig hallgatni a Kossuth híreit. (Beragadt a rádió.) Én úgy vélem, hogyha felbérelnek néhány propagandistát, akik életükben nem láttak még rádiót, és fogalmuk nincs a hírszerkesztésről, meg az elfogulatlan tájékoztatásról, akkor sem tudnának ilyen seggnyalodát gyártani.

Szerkesztette Király Erzsébet. Áldassék a neve, vagy valami ilyesmi. Biztos nagyszerűen fizetett alkalmazottja a rezsimnek. Nézzük, milyen elfogulatlan híradót rakott össze nekünk.

Kezdték azzal, hogy rettentően felgyorsult a kiskereskedelmi forgalom növekedése, amelynek egy oka van: az, hogy a kormány rendelkezéseinek köszönhetően mind több, és több pénz marad az emberek zsebében.

Minderről valami Pomázi nevű államtitkár beszélt az M1-en. Ellenpólus nincs, ellenzéki politikus nem szólal meg a témában, ahogyan szakértő sem.

A folytatásban megtudjuk, hogy 4 milliárdot adott a kormány a kisvállalkozásoknak. A cél, a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatása. Ellenpólus nincs, ellenzéki politikus, vagy független szakértő nem szólalt meg az ügyben.

Ezután jöhetett az elmaradhatatlan Sorosozás. Völner Pál államtitkár közli, hogy az a piszok EU kettős mércét alkalmaz a magyarok ellen. Persze jön Orbán korábbról, hogy Soros le akarja bontani a kerítést. Ellenpólus nincs...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.