2017. november 29., szerda

KIDERÜLT, HOGY SOROS GYÖRGY EGY UFÓ, ÉS TALÁN PATAKY ATTILÁT IS Ő RABOLTA EL

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2017.11.29.


Könnyebb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát – ezzel a színtiszta magyar közmondással tudnánk leginkább illusztrálni azt a kutyaszorítót, melybe a magyar kormány belekényszerítette saját magát. A Szegedi Kattintós korábban is figyelmeztetett arra, hogy a Soros-kampány annyira ingatag lábakon áll, hogy nem lehet rá felfűzni egy egész évig tartó kampányt. Márpedig, ha a Fidesz jövő év áprilisáig pörgetni szeretné a migránskereket - melynek szerves része a Soros Györgyre épített összeesküvés-elmélet -, akkor nagyon össze kell kapnia magát, mert a nemzeti konzultációs reakciók e téma elfáradását jelzik még a kormánypárti szavazók esetében is.

Andreas von Rétyi Soros Györgyről írott könyvével próbálja bebikázni kissé lefulladt kampányát a kormány. A szerző finoman szólva nem a megbízható, tudományos alapossággal megírt szakmunkák élharcosa, többnyire ugyanis űrlényekről vagy az illuminátusról jelentetett meg koherensnek nem igazán nevezhető elméleteket. Andreas von Rétyi szakmányban gyártja az összeesküvés-elméleteket, amivel sok olvasót lehet szerezni, ám politikai kampányokat egyelőre még nem sikerült felépíteni ilyen labilis ismeretanyagra. Persze, az Orbán-kormány arról híres, hogy mer nagyot álmodni, így rendelt 5000 darabot, 13 millió forint értékben ebből a „korszakos műből”.

Csak a miheztartás végett kicsit idézzük fel, milyen szerzőt hívott segítségül ideológiája megtámogatására a magyar kormány. Az ötvenes éveiben járó német szerzőről az írja a német Wikipedia, hogy populär- und parawissenschaftlicher (vagyis népszerű és para-tudományos) könyvek szerzője. Itt mindjárt megtaláljuk a kapcsolódási pontot a magyar kormány propagandagépezetével, ami népszerűségre hajt, és érvelésében szintén para-tudományos. Nem csodálkoznánk, ha az ufó-kutató von Rétyi Soros Györgyről kiderítené, hogy tulajdonképpen földönkívüli, és a kormánypártiságáról elhíresült egykori rocker, Pataky Attila is neki köszönhetné, hogy olykor elviszik egy kis időre az ufók...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.