2017. november 10., péntek

LUXEMBURG BEÁRAZTA ORBÁNT ÉS A NER-T

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.10.


Miután a Feröer-szigetek és Andorra ellen világra szóló sikereket aratott Orbán csapata, megkapta a maga zakóját Luxemburg tartalékos nemzeti tizenegyétől is. Arra már gondolni sem merünk, mi lett volna, ha Luxemburg a legjobb csapatával áll ki. Orbán ellen lassan elég lesz valamelyik korosztályos ificsapatot pályára léptetni, az is megalázza őket. Még ezt a sportágat is le tudta nullázni. Amihez ez az ember hozzáér, annak máris lehet rendelni a koporsót.

De mindent elmond erről a csapatról, hogy egy lélekben korrupt, futballipari üzletember a csapatkapitánya, a NER üdvöskéje, Orbán kedvence, miközben elvileg ez egy sport lenne, de Magyarországon az nem látszik. A magyar futball tömény politika, a propaganda szerves része. Úgy ölik bele a pénzt, mint a nemzeti konzultációba és a gyűlöletplakátokba. Minden diktatúra a legtöbb pénzt a propagandára és az agymosásra fordítja, és nálunk a futball is ennek része.

Ezért mi soha nem is tartottuk se futballválogatottnak ezt a különítményt, se sportolóknak a játékosokat, függetlenül attól, hogy van köztük néhány, aki erről a tényről nem is tud, és azt hiszi, hogy ő egy sportoló és egy nemzeti válogatott tagja. Mi büszkén szurkoltunk az EB-n is az osztrákoknak és Orbán csapata minden ellenfelének, ahogy ma is örülünk ennek a vereségnek. S emellett hazánkat szerető szívvel siratjuk, hogy nincs nemzeti válogatott, mert a felcsúti haramia a magánnyugdíjakkal és az ország egészével együtt azt is ellopta.

Szerencsére nem nagyon kell aggódnunk, hogy Orbán csapata valaha kirobbanó sikert érhet el, és bejön Orbán terve, hogy ez további tíz évvel hosszabbítja meg diktatúrája és zsarnoksága életét, s rövidíti meg ugyanennyivel a magyar polgárok életét. Mert ebből nem lehet más. Nem engedelmeskedik a teremtett világ. Ami azért szokatlan Orbánnak, mert csupa meghunyászkodó jellemtelen alakot lát maga körül, egy sunyi és gerinctelen népet, amellyel bármit megtehet (amíg egyszer szokásukhoz híven fel nem húzzák egy fára, mert ez is a félázsiai magyarok sajnálatos szokása, miután a jogra nem tanították meg őket).

A populisták nagy hibája, hogy bedőlnek saját propagandájuknak, és azt hiszik, hogy amit a puhagerincű alattvalókkal megtehetnek, azt megtehetik szabad emberekkel, a külvilággal is. A normálisan működő, szabad, valódi világ és a mesterségesen létrehozott fideszes skanzen között ez a különbség: mikor ki kell állni velük szemben, akkor egy közepes sziget általános iskolájának tanulói valamelyik óceánról, úgy elverik őket, mint szódás a lovát. Ez a művilág, amit Orbán teremt, egy mentálisan beteg ember tündérkertje, ahol nem nyílik virág...

ITT OLVASHATÓ
Hirdetés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.