2017. november 27., hétfő

MI NEM JÓ AUSZTRIÁBAN?

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Gaben
2017.11.27.


Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül a mai sem nagyon értelmezhető.

Az történt ugyanis, hogy megírta a párposztot, azaz összeszedte 10 pontban, mi az, ami NEM jó a sógoroknál. Bár ő is leírja, én is hangsúlyoznám, hogy mielőtt nekiesnének páran, ajánlott elolvasni a múltkorit is, mert azzal együtt teljes a kép. (Nem mintha lennének illúzióim, de azért hátha.) Nem szaporítom tovább a szót, vágjunk bele!


„Tudván azt, hogy biztos lesznek olyanok, akik csak ezt a bejegyzést - és ennek is csak egy részét - olvassák el, mielőtt egy kommentben „telhetetlen köcsög”-özésbe kezdenének, pár dolgot előrebocsájtanék amolyan „program parancsfájl indítósorként”.

1. Ez a bejegyzés ennek a pozitív 10-es listának a folytatása és mivel hozzátartozik a teljes képhez, nem lenne korrekt kihagyni.

2. Ha az 1-es pontot hibaüzenet nélkül megette a kis központi processzorod, akkor jöhet a második pont: igen, bár ez a lista is 10 pontos lesz, mégsem paradoxon hogy miért vagyok még mindig itt, csak középiskolás matek: a súlyozott átlag még mindig a pozitív irányba húz.

Évek óta azt mondom mindenkinek, hogy addig éri meg egy országban / egy cégnél / egy kapcsolatban maradni, ameddig több benne a pozitív dolog, mint a negatív és Ausztria mérlegfőösszege még a negyedik év után is pluszos, az itt következő lista ellenére..."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.