2017. december 29., péntek

A GYEREKEM KÖZELÉBE SEM ENGEDNÉK ILYEN EMBEREKET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: H. A.
2017.12.28.


És akkor a karácsonnyal súlyosbított kereszténység szelleme áthatotta a Mészáros Lőrinc tehetségéből működő, megújult, csillivilli, a nemzet hangjának csúfolt Echo Tv-t. December 26-án a Plusz-mínusz műsorban Jurák Kata újságírótkormánypropagandistát a kereszténység jegyében rászabadították Lukácsi Katalinra, a KDNP egykori politikusára (akiről ITT és ITT írtam korábban). Hogy mi lett belőle? Ha lesz valaha tankönyve a Magyarországon politikai érdekek mentén üzemeltetett szemforgató kereszténység intézményének, akkor ez itt ama leendő tankönyv egyik kötelező fejezete.

A műsor koncepciója: egy darab jó (plusz) és egy darab rossz (mínusz) hír kapcsán csapnak össze a felek. A rossz hírt Lukácsi Katalinnak tulajdonították, akinek témája a kormánypártokban való csalódás volt, a jó hírt valamiért a PestiSrácok-Magyar Idők-Echo tengelyen szorgoskodó Jurák hozta, aki végighaknizta 2017-ben az ellenzéki tüntetéseket, ahol – bármennyire próbálkozott – nem sikerült összeveretnie magát, de egy jó adag rinyálással nyakon öntött önfényezésre alkalmas nyersanyagot összegyűjött ahhoz, hogy az elnyomott kormányseggnyaló szerepében tetszelegve időről időre felállítsa magát az erkölcsi magasabbrendűség ama piedesztáljára, ahonnan szemet forgatva, gunyoros grimaszokba torzult, megrökönyödött orcával kioktathat bárkit, aki nem azon az oldalon áll, ahol minden tisztességes magyar Magyar embernek állnia kellene.

Gyengébb gyomorzatú olvasóink kedvéért, akiknek a látvány túl sok lenne, következzen a szöveghűség a műsor első, igazán letaglózó részéből, és a Fidesz ánuszrózsája körül lefetyelő Jurák Katák mély, igaz kereszténységéről, amely idén is beragyogta a karácsonyt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.