2017. december 30., szombat

BORZALOM VÁR 2018-BAN A BEFEKTETŐKRE? - EXTRÉM ÉS KOMOLYAN VETT PROGNÓZISOK

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2017.12.29.


A túlságosan nyugodt 2017-hez képest 2018. valóságos hullámvasút lesz a piacokon – állítják szakértők. Csokorba szedték, hogy milyen meghökkentő fejleményeket tudnak elképzelni jövőre. Más (nem extrémnek szánt) jóslatban is akad riogatás. Akad viszont, aki szerint a sikeresség titka, hogy a befektető egyáltalán ne hallgasson a prognózisokra!

Már tízedik éve publikál ilyenkor év végéhez közel a következő esztendőre vonatkozó meghökkentő előrejelzéseket a Saxo Bank. A befektetési társaság vezető közgazdásza azonban úgy véli, a most közzétett lista az eddig legjobban sikerült összeállítás. A tíz elképesztő „jóslat” (amelyek persze nem a Saxo hivatalos várakozásait tükrözik) között most talán a korábbiaknál is meglepőbbek is akadnak.

Összességében a Saxo szakértői azt állítják, hogy a túlságosan nyugodt 2017-hez képest 2018. valóságos hullámvasút lesz. Az egyik forgatókönyv szerint az idei meglehetősen alacsony volatilitás után új csúcsok, majd éles zuhanások jöhetnek. Ahogy fogalmaznak, a fellángolás „szikrát vet a puskaporos hordóba”, a volatilitás csökkenésére játszó befektetési alapok gyakorlatilag megszűnnek létezni. A változékonyságra játszó, ma még ismeretlen kereskedő válhat élő legendává, az általa elért 1000 százalékos hozammal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.