2017. december 17., vasárnap

CSAK EGY BAJUSZOS EMBER, BIZONYOS JÓZSI ŐRZI OTT A LÁNGOT ÉS HARCOL AZ ÁRULÓKKAL, DE FESZT LEUGATJÁK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: SWAN EDGAR
2017.12.16.


Bevallom, engem öl az aggodalom. Nem most kezdte, de immár nem tudom magamban tartani a dolgot. Nemzeti ügyről van szó, közérdekről és ilyenekről. Azonnali intézkedést igényel a dolog, mert a végén meghasonlok velem, ami még nem akkora baj, de mi lesz, ha a hívek is irányt tévesztenek és rossz oltárhoz csődülnek, aztán hiába koptatják a térgyük kalácsát?

Van ugye egyrészről a Fidesz, ami elméletben egy párt. Van másrészről az ungarische kormány, ami meg nevéből adódóan egy másik gyülekezet. Lenne. De itt, az árnyas rekettyebokrok alatt ez nem így van, mert egy tábor, egy a László. Van mindkettőnek – ami amolyan kettő az egyben, mint a sampon, csak nem habzik annyira – közösségi izéje, ahol tájékoztatják a híveket a miheztartásról. Eddig rendben is lenne, csakhogy. Mert mostanság csakhogy van.

A Fidesz fedőnéven hömpölygő oldalon vannak sikanénik. Akkor is, ha mondjuk bácsik, bár nem teljesen mindegy ez sem, mert a nemi identitás és a heteroszexualitás kidomborítása igen fontos a nemzeti fajtajelleg demonstrálásához, de most ne menjünk ebbe bele. Ezek a sikanénibácsik szorgosan törölgetik a hozzászólások közül a nem NER-kompatibilis kommenteket, amitől úgy néz ki a dolog, mintha minden magyar álompolgár visongva örvendene fideszék minden megnyilatkozása olvastán és négy lábbal mögöttük állnánk. Ha ide talál kommentelni egy ellenséges erő, azt úgy leöntik domesztosszal, mint a húha.

A másik fideszes hirdetőfalon – ez a magyar kormány néven fut, csak nagy kezdőbetűvel, de én kicsivel írom, hogy ne találjon meg az ellenség és ha nagyon felhúzom magam, akkor még direkt egybe is fogom írni – ezzel szemben ott marad az ellenséges sorosbérencek véleménye. De annyira, hogy csak egy bajuszos ember, bizonyos Józsi őrzi ott a lángot és harcol az árulókkal, de feszt leugatják.

Miután minden rendes magyar hívő ember jól tudja, hogy a magyarkormány (tessék, felidegesedtem) és a fidesz (direktkicsi, mert bunkó is vagyok és így akarom megbüntetni a pártot, mert egyből befosnak, ha nemekecsesítem őket) egy és ugyanaz. Mármint hogy mindkettő neve igazából Orbán Viktor. Szóval ez már nem is kettő az egyben, hanem három az egyben. Háromság, szentek nélkül. Vagy egység, franc tudja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.