2017. december 17., vasárnap

A JOBBIK VALÓDI ARCA: CIGÁNY NEM KAPHAT TÁMOGATÁST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.12.16.


Miközben már írják át a magyaroknak a szótárt, hogy a “náci” kifejezés pozitív tartalmat hordoz, és a hisztérikus magyar emberek máris készen állnak, hogy a náci párt támogatói legyenek, Simicska nem tudja megváltoztatni, sem eltakarni a Jobbik igazi arcát.

Debrecenben a tehetséggondozó programról szavaztak, amely hátrányos helyzetű gyerekek továbbtanulását támogatja. A két (!) jelölt egyike roma származású. Már az is nevetséges, hogy egy Debrecen méretű városban két gyereket támogat az önkormányzat tehetségeket gondozó programja, s ha abból egyik cigány, akkor a nagy néppártosodásába a baloldalt is lassan bekebelező Jobbik helyi képviselője a roma gyerek ellen szavaz.

Ágoston Tibor jobbikos képviselő indoklása szerint ő nem érdemelte ki a segítséget, mert “bizonyos hiányosságai” vannak. Leginkább nyilván a bőre színe. Helyette azt javasolta a jobbikos, hogy a cigány gyerek részére hozzanak neki létre egy felzárkóztató programot “Rostás Winnetou” néven.

Mi pedig azt javasoljuk, hogy a rasszistáknak hozzanak létre a börtönben, ahova be kellene csukni őket, egy felzárkóztató programot “Emberré válni” néven. Erre a börtönbüntetésre már lett volna alkalom, mert tavaly holokauszt-tagadásért már elítélték, de csak 750 ezer forintos pénzbüntetést kapott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.