2017. december 11., hétfő

KARAFIÁTH: KÖZELEG A KARÁCSONY, INDULNAK KURVÁZNI A FÉRFIAK - ITTHON ÉS NYUGATON EGYARÁNT. MAGYAR LÁNYOKON VONAGLIK EURÓPA. VÉLEMÉNY

24.HU
Szerző: KARAFIÁTH ORSOLYA
2017.12.09.


Filléres keleti testek – nyugaton. Ma már evidencia. Prostitúció vagy szexmunka? Vihar dúl a kérdés körül, egymásnak feszülnek érvek és ellenérvek, szervezetek és magánszemélyek. Most több elég erős indok is van előhozni a témát.

Az első talán sokakat megbotránkoztat, de szilárd tény:az ünnepek közeledtével és a két ünnep között felpörög a fizetett szexuális szolgáltatásokat igénybe vevők száma. És nem kis mértékben.

Míg kifelé megy a szemforgató vetítés, addig a háttérben „apu” szalad és elintézi az ügyet. Vagy lakásokban, vagy az utcán; lángolnak a hordók a kültelkeken, mellettük a mínuszokban is melltartós „lányok”, a szolgáltatók.

A másik indok pedig VV Fanni felforgató esete. Megmutatkozik benne az egész problémarendszer.

Mocskos ribanc, szívtelen kurva! Rázta a seggét a tévében, aztán azokat a szegény ártatlan kiskutyákat hátrahagyva inalt baszatni magát. Mert az ilyennek büdös a munka! Az anyjának sem szólt, hát ember ez?

Aztán, mikor kiderült, mi a valódi helyzet – a dolgok jelenlegi állása szerint Fannit a volt barátja ölte meg –, jöttek a még cifrább reakciók. A hamis együttérzés tirádáitól az áldozathibáztatás szokásos szólamain át a valódi megrendülésig. De engem az ütött meg leginkább, hogy a közvélemény (közindulat, közhergelés) milyen könnyen ítélkezik. És milyen kevéssé megtámasztottak az érvek és az ellenérvek. Már ha érvekről beszélhetünk vagdalkozás, zsigeri odacsapások és habzó szájjal való üvöltözés esetén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.