2017. december 11., hétfő

OLYAN IS VAN, AKI NEM AKAR SOROS-IRODÁT DEBRECENBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: IVÁNYI MARGIT
2017.12.10.


Ugyan a Cívishír a hangzatosabb “Lázadnak a debreceni Soros-iroda megnyitása ellen” címet adta a témában írott cikkének, és úgy fogalmaz, hogy “már több mint ezren vannak”, azért jegyezzük meg: a Facebookon “spontán” létrehozott Nem akarunk Soros irodát Debrecenbe elnevezésű csoport taglétszáma még messze elmarad Debrecen teljes lakosságáétól.

Arról nem is beszélve, hogy a remek kezdeményezés követője (avagy kedvelője) nem csak debreceni lehet. A Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány a portál szerint “közelebb megy az emberekhez, és népszerűségre hajt”. E projekt részeként nyílnak új irodák Pécsett és Debrecenben is.

Megjegyzendő: ahhoz, hogy az országban változás történjen a fejekben, kevés lesz, hogy az ún. ellenzék azt mondja: Orbán Viktort le kell váltani, meg mi majd jobban és becsületesebben csináljuk.

Az ország lakosságának többsége ugyanis mentálisan, kulturálisan, fizikailag, anyagilag, erkölcsileg, satöbbi, satöbbi olyan állapotban van, hogy aki őszintén arra vágyik, hogy komoly változást tapasztaljon, annak rettenetesen sok energiát, pénzt és időt kell abba feccolnia, hogy tanítsa, felvilágosítsa az embereket. Járnia kell az országot, és arról beszélni, hogy szabadok és jogukban áll önálló véleményt alkotni, azt elmondani – és akár vitába szállni a kormányzati médiával is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.