2017. december 6., szerda

SOROSOZZUNK KICSIT MI IS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.12.06.


Nagy divat ez mostanság mifelénk, lassan már ott tartanánk, hogy Gyurcsányt akár el is feledhetnénk, ha Orbán képes lenne elfeledkezni a vendettáról, erről az ősi alcsúti törzsi bosszúról és Gyurcsányt politikai ellenfelének tekintené, nem pedig megölendő ellenségnek.
Sajnos, az idők folyamán a gyurcsányozás vesztett hatásából.
Már mindenki csak röhögött, ha valamelyik fideszes potentát rázendített, keresni kellett hát valaki mást, és erre a menekülthullám adott módot.
Hogy Irakban és Szírában háború folyik, melyben a vallási fanatikusok középkori módszerekkel gyilkolják azokat, akik nem állnak melléjük, az nem érdekelt senkit, hogy ugyanezt teszik Afganisztánban a tálibok, ez sem volt elégséges ok a menekülésre, kellett ehhez a sátán megbízottja is, egy személy, aki megtestesíti a Gonoszt.
Kapóra jött Soros, aki kifejezésre juttatta nemtetszését Magyarország politikai állapotával kapcsolatban, és számon kért bizonyos demokratikus alapelveket.
Miután hihetetlenül gazdag, hát a nemzetközi politikában is odafigyelnek arra, amit mond, ellentétben Orbán véleményével, melyet általában a stand up comedy műfajába sorolnak, "Köhög a bolha" címmel...

Nem mai dolog, hogy Soros véleményt mond a politikáról, évtizedek óta küzd az angolszász típusú demokrácia világméretú győzelméért, és bár én ezt alapvetően téves törekvésnek tartom, de megnéztem a pénztárcámat és arra jutottam, valószínűleg mégiscsak az ő véleménye lesz mérvadó.
Mindenesetre ott küzdött a kommunistának nevezett világ ellen, ahol tudott, és bár kellett hozzá az ő szerepén és pénzén túl is ez-az, a végén ez az ideológia vereséget szenvedett, többek között kedvezményezettjeinek ostobasága okán is.
Miután elfogyott az ellen, neki is találni kellett egyet, legegyszerűbbnek a volt Szovjetunió porigrombolása tűnt, mely automatikusan magával hozta volna annak katonai vereségét is, továbbá a kelet-európai utódállamok diktátorocskáinak nevelgetése mutatkozott.
A logika azonos Orbánéval: mindíg kell egy ellenség, ha orosz, még jobb.
Az ellenség nem lehet a menekült, hiszen az egy elvont fogalom.
A migráncs egy fokkal jobb, hiszen annak neve a nép egyszerű gyermekének nem mond semmit, üres fogalom, melyet felhasználója tölthet meg tartalommal.
Így aztán a migráncs olyan, mint amilyennek lefestik, undorító féreg, mely járványokat okoz és meggyalázza szűzeinket, de még az éltesebb hölgyeket is - brrrr, belegondolni is gyöny borzasztó
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.