2018. január 18., csütörtök

FANTOMOKRÓL SZÓL A "STOP SOROS"-TÖRVÉNYCSOMAG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.01.17.


Mivel csak az Orbán-rezsim azonosítja a menekülteket az illegális migránsokkal, ezért az “illegális migráció támogatásában résztvevő szervezetekről” szóló “Stop Soros”-törvény fantomokról szól, mert illegális migrációt támogató szervezetek nincsenek Magyarországon.

A gyűlöletpolitikát a végletekig kijátszó kormányzat odáig megy, hogy nem létező NGO-k ellen fogad el törvényt, amelyekkel részben a menekültek, részben a menekülteket segítő tisztességes civilszervezetek ellen kelt gyűlöletet, és kriminalizálja őket. Belekeveri ebbe is Soros György nevét, aki soha életében nem támogatott illegális bevándorlást (ezt még a sajtótájékoztatón is elismerte Pintér Sándor belügyminiszter).

Két eset lehetséges: vagy nem lesz egyetlen alanya ennek a törvénynek, vagy megint a menekültek segítését nevezik majd “illegális migráció támogatását” segítő tevékenységnek. Ez a törvény nem létező illegális bevándorlásról beszél, arra hivatkozik, valójában a civil társadalom elleni támadás. A civilszervezeteket kriminalizálják és nem létező bűnökkel vádolják meg. Törvényi alapot teremtenek az üldözésre, rendkívüli állapot bevezetésére.

Ebben az esetben azért bonyolultabb a helyzet, mint Orbán – mentális problémák gyanúját felvető – levelei esetében. Ezúttal törvényesen kell bizonyítani egy körülhatárolt tényállás, az illegális bevándorlás segítését. A menekültstátuszért folyamodó, annak elbírálására váró külföldiek nem minősülnek illegális migránsnak. Segítésük nem esik a törvény hatálya alá.

Ez semmiben nem akadályozza meg a korlátlan hatalommal rendelkező bűnszervezetet. Úgy látszik, nem nyugszanak addig, amíg nem minősítik hazaárulónak a Fideszen kívüli civil lakosságot, és a megfélemlítés érdekében nem indítanak ellenük fizikai támadást és koncepciós pereket. Ez a törvény egy kitaláció, nincs alapja, csak erre alkalmas...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.