2018. február 3., szombat

KÖSZÖNET ISTEN (FÉL)KEGYELMÉBŐL LETT MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK!

VÁROSI KURÍR 
Szerző: ROSTA ÁGNES
2018.02.02.


Ezekkel a megszólításokkal és a köszönetekkel mindig bajba vagyok. De nézze el nekem hiszen idős kisnyugdíjas nem tud ám olyan szépen fogalmazni mint Önök. Szóval megjött a nyugdíj tegnap. Jött hozzá korrekció is és prémium is. Igaz ez utóbbihoz Önnek semmi köze mert ezt még a Bajnai kormány “kegyelméből” jár nekünk. Ja Önök ezt elfelejtették kommunikálni. 

Mindegy a pénzt nagy trükközésekkel de megkaptuk.

Nyilatkozta, fontosak vagyunk, amit meg is értenék így, választások előtt. De ha fontosnak tartja a szavazatainkat, akkor miért csap be?


Mert kérem mi nagyon csúnyán át lettünk verve, azt hiszem a focipályák környékén így fogalmaznak. 2016 novemberében, miután nagyon fel lettünk háborodva az elsőnek megszavazott 0,9-s nyugdíjemelés hallatán, Önök gyorsan szépítettek és adtak előlegbe 1,6 %-t, mondván 2,6 járna ugyan, de nyugodjunk meg, az 1 % majd ez év novemberében egy összegben, visszamenőleg jár, és mi meg is kapjuk.
Már akkor kételkedtünk. Nem véletlenül.

Elkezdték variálni, magyarázni, de maradt az 1 % pár napig. Majd szépen ment a csökkentés. Nem ragozom, kaptunk 0,8 %-t. Tudja ez hatalmas összeg azoknak, akiknek mondjuk 100 ezer a havi nyugdíja! Pontosan 800 forint, ezt szépen megszorozták 12 hónappal, amit én értek, így első látásra nem derül ki a turpisság, az majd jövő hónapban derül ki, mikor ugyan annyi nyugdíjat kapunk, mint januártól októberig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.